Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα βρήκαν με Φλορέσκου, ζήτησε μία βδομάδα ο παίκτης

Τα βρήκαν με Φλορέσκου, ζήτησε μία βδομάδα ο παίκτης

florescu-george


Σε προφορικό επίπεδο τα έχει βρει η ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Ρουμάνο διεθνή Γκεόργκε Φλορέσκου, που έμεινε ελεύθερος από την Γκαμπάλα. Ο Φλορέσκου είχε εξεταστεί και το Δεκέμβριο για τη θέση του αμυντικού μέσου, όμως υπήρχαν δυσκολίες τότε. Τώρα έμεινε ελεύθερος και επανήλθε στο πράσινο ρεπορτάζ.

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στο οικονομικό όμως ο ποδοσφαιριστής ζήτησε μία βδομάδα πριν δώσει τη τελική του απάντηση στο τριφύλλι. Ο παίκτης μίλησε και με την Άστρα Τζούρτζιου και κάνει την τελευταία του προσπάθεια για να αγωνιστεί στη Ρουμανική Λίγκα.

Για το θέμα μίλησε ο ίδιος σε ρουμανικό μέσο λέγοντας πως η ΟΜΟΝΟΙΑ τον περιμένει αλλά κάνει την τελευταία του προσπάθεια φαίνεται για να παίξει στην Άστρα:

«Έχω μία σίγουρη πρόταση από την Κύπρο, όμως ζήτησα να μου δώσουν μία βδομάδα χρόνο. Με περιμένουν εκεί και έχω την επιλογή να πάω, εξετάζω και κάποιες περιπτώσεις από Ρωσία και Τουρκία όμως θα μου άρεσε να επιστρέψω στο Ρουμανικό πρωτάθλημα και να κερδίσω κάποιο τίτλο. Η Άστρα είναι μία από τις ομάδες».