Home TOP NEWS Τι περιμένει από τον Όρσουλιτς

Τι περιμένει από τον Όρσουλιτς

milan-orsulic


Κάθε μεταγραφή κρίνεται στο γήπεδο. Όποιες συστάσεις κι αν συνοδεύουν ένα ποδοσφαιριστή, αν δεν αποδώσει στο χορτάρι, κανείς δεν θυμάται το βιογραφικό του. Για να αποκτηθεί όμως, πάει να πει πως ο προπονητής της ομάδας που του πρόσφερε συμβόλαιο είδε κάποια στοιχεία, που θεώρησε πως μπορούν να “κολλήσουν” στο παιχνίδι της ομάδας του. Ποια είναι αυτά που είδε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον Μάριν Όρσουλιτς;

Καταρχάς από ένα αμυντικό, ο κάθε προπονητής ζητάει ορθές τοποθετήσεις και καλά μαρκαρίσματα. Ο Μιλόγεβιτς είδε αυτά που ήθελε από τον Κροάτη, αφού είναι πολύ δυνατός πάνω στη μπάλα, ικανότατος (λόγω ύψους) στον αέρα και δεν φοβάται να “πέσει” για τάκλιν. Το κάτι έξτρα όμως, ήταν ότι ο Όρσουλιτς είναι και εξαιρετικός χειριστής της μπάλας, μπορεί να φτιάξει παιχνίδι από πίσω, μπορεί να παίξει και αμυντικός μέσος.

Αν όντως βγάλει τα πιο πάνω, τα οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες διαθέτει, τι θα κρίνει την επιτυχία ή όχι της μεταγραφής; Κατά την άποψη μας η συνέπεια στην απόδοση. Δεν αρκεί να διαθέτει καλά στοιχεία, χρειάζεται να το δείχνει κάθε εβδομάδα. Να είσαι συγκεντρωμένος, να αποφύγει τα λάθη που μπορεί να προκαλέσει η υπερβολική αυτοπεποίθηση και θα είναι εντάξει. Είπαμε, όλοι κρίνονται στο γήπεδο.