Home TOP NEWS Τι τακτική θα ακολουθήσει ο Μιλόγεβιτς;

Τι τακτική θα ακολουθήσει ο Μιλόγεβιτς;

ag18-KAZA-OMONOIA-AYNAPA (198)


Το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, θα είναι το δεύτερο τέτοιας φύσης στον οποίο θα κάτσει στο πάγκο ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Παρότι χάσαμε από την ΑΕΛ στο Τσίρειο, στη κατάσταση που είναι η ομάδα της Λεμεσού δεν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε ντέρμπι. Στο προηγούμενο πραγματικό ντέρμπι λοιπόν, κόντρα στην Ανόρθωση, οι επιλογές του κόουτς ήταν λίγες και τα χέρια του δεμένα.

Επέλεξε λοιπόν συντηρητική τακτική, να κρατήσει το μηδέν πίσω και προσπάθησε να κτυπήσει στη κόντρα. Η τακτική δούλεψε κατά το ήμισυ αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ κράτησε καθαρή την εστία της, αλλά μπροστά δεν ήταν όσο επικίνδυνη θα έπρεπε. Αυτή την εβδομάδα, δύσκολα θα ακολουθήσει παρόμοια τακτική ο Μιλόγεβιτς, μιας και έχει πολλούς περισσότερους παίκτες στη διάθεση του.

Αν θα μπει στο γήπεδο επιθετικά βέβαια, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε. Με βάση όσα έδειξε ως τώρα ο Μιλόγεβιτς, περιμένουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι οργανωμένη στο γήπεδο, προσεκτική στην τελευταία γραμμή και να προσπαθεί να έχει η ίδια τη τακτική. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα επιτεθεί από το πρώτο λεπτό για να πιάσει τον Απόλλωνα στη βαθμολογία. Το πώς θα κατεβάσει την ομάδα ο Μιλόγεβιτς λοιπόν αποτελεί για την ώρα γρίφο. Το σημαντικό είναι φυσικά να κερδίσει, όπως κι αν παίξει.