Home TOP NEWS Τι θέλουμε να μας φέρει το 2016

Τι θέλουμε να μας φέρει το 2016

Omonia-Anorthosis 0-0 Kazamias-kosmos (12)


Τεχνικό διευθυντή αξίας με πλούσιο βιογραφικό. ΟΚ, όχι μόνο αυτό, τόσες φορές που το γράψαμε μες το 2015 όμως μάλλον θα καταλάβατε ότι το θεωρούμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Δεν είναι όμως το μόνο που θέλουμε να φέρει το 2016, ο τεχνικός διευθυντής είναι μόνο ένα από τα βήματα εκσυγχρονισμού που πρέπει να γίνουν.

Άλλα τέτοια, είναι η δημιουργία ικανού τμήματος σκάουτιγκ, ο σωστός καταμερισμός εργασιών στο ποδοσφαιρικό τμήμα, η θέσπιση αρχών και διαδικασιών κάτω από τι οποίες θα πρέπει ΟΛΟΙ να εργάζονται. Επιπρόσθετα θέλουμε επιτέλους μεταγραφές ποδοσφαιριστών με χαρακτήρα και διάθεση να κερδίσουν τίτλους, να κάνουν την ΟΜΟΝΟΙΑ μεγάλη. Γιατί μας έχουν λείψει πολύ οι τίτλοι.

Για να αγγίξουμε και λίγο τα μη αγωνιστικά, θέλουμε επιτέλους στο πράσινο στρατόπεδο να ανοίξει διάλογος κόσμου-διοίκησης για τους λόγους που φτάσαμε ως εδώ. Θέλουμε να γίνει εκστρατεία εγγραφής μελών, για να την αισθανθεί επιτέλους όλος ο κόσμος δική του, αλλά και για να αισθανθεί όλος ο κόσμος ευθύνες. Και τέλος, θέλουμε επιτέλους το πράσινο οικοδόμημα να απαλλαγεί από αυτή την αλλεργία στη κριτική. Όποιος ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ διαφωνεί με μια άποψη, δεν είναι εχθρός, δεν στέκει απέναντι μας. Αρκετό κακό μας έκαναν οι ξεροκεφαλιές και το κυνήγι μαγισσών, δεν νομίζετε;