Home TOP NEWS Το αφήνει στην ιστορία

Το αφήνει στην ιστορία

ag20-kaz-omo-ermis (25)


Δυσκολεύθηκε αλλά τα κατάφερε η ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στον Ερμή. Το πέναλτι του Σέρινταν στις καθυστερήσεις ήταν αρκετό για να βάψει πράσινο το τρίποντο. Πέραν από τη νίκη, στις συζητήσεις επικρατεί και το γεγονός πως η ομάδα μας δεν συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και τα βρήκε μπαστούνια. Αυτή την εβδομάδα, έχει την ευκαιρία να αφήσει για τα καλά πίσω της το ματς.

Πώς θα κάνει το ματς να ξεχαστεί; Είναι απλό, πιάνοντας καλή απόδοση και κερδίζοντας τη Πάφο. Κάθε μεγάλη ομάδα έχει καλά και κακά βράδια μέσα σε μια σαιζόν. Εφόσον τα κακά είναι μεμονωμένα και σε αυτά βρίσκει τον τρόπο να παίρνει τους βαθμούς, κανείς δεν τα θυμάται στο τέλος της χρονιάς. Νίκη λοιπόν κόντρα στην Πάφο και ο Ερμής θα μοιάζει με μακρινή ανάμνηση.

Στο τέλος της ημέρας εκείνο που μετράει είναι τα αποτελέσματα και η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε αυτό που ήθελε. Προχωράει το ίδιο συγκεντρωμένα, αλλά με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Την Κυριακή, θα στηρίξει ακόμα περισσότερη τη δική της προσπάθεια να πλησιάσει την κορυφή και θα βάλει άλλο ένα λιθαράκι δυναμικής. Τις δυνατότητες τις έχει, πιάνει σιγά σιγά ρυθμό και θα έχει τις ευκαιρίες να κτυπήσει ρέστα.