Home TOP NEWS Το έχασε από την αρχή μέχρι το τέλος

Το έχασε από την αρχή μέχρι το τέλος

skapoullis


Καθόλου ποδόσφαιρο δεν παίχθηκε σήμερα και πέραν της “νωθρότητας” της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ευθύνη για αυτό έχει και ο Σκαπούλλης. Η ανικανότητα του να ελέγξει το παιχνίδι εκνεύρισε παίκτες και κόσμο σε ένα κακό ματς που κούρασε το κόσμο. Έγιναν πάνω από 50 φάουλ (!!!) στη συντριπτική πλειοψηφία τους από τους παίκτες του Ερμή και ο Σκαπούλλης ήταν αδύνατος να προστατέψει το ίδιο το άθλημα.

Ο «άρχοντας» της αναμέτρησης έχασε κάθε μέτρο στον πειθαρχικό έλεγχο. Χρειάστηκαν πέραν των 35(!!!) φάουλ για να δει παίκτης του Ερμή κόκκινη, ενώ πολλές κίτρινες τους χαρίστηκαν. Άφησε τους ποδοσφαιριστές του Ερμή να κάνουν καθυστερήσεις από το 60′, χωρίς καν να προσπαθήσει να τους ελέγξει. Δεν έδωσε καθαρό πέναλτι πάνω στον Μπατιμπαγκά, ενώ σοβαρό λάθος έκανε και ο βοηθός, που ακύρωσε καθαρό γκολ του Σκέμπρι στο πρώτο ημίχρονο.

Στο τέλος ο Σκαπούλλης πήρε ευτυχώς σωστή απόφαση στην ανατροπή του Ζίγκι. Μας κάνει εντύπωση που συζητείται η φάση του πέναλτι. Ακόμα κι αν άγγιζε μπάλα ο Ουλίσε (που δεν αγγίζει ούτε για αστείο, η φάση είναι καθαρό πέναλτι), είναι ΠΙΣΩ από το Ζίγκι και για να άγγιζε μπάλα, θα έπρεπε πρώτα να ανατρέψει τον παίκτη μας. Στην προκειμένη κτυπάει το πόδι του Ζίγκι και αυτό κτυπάει τη μπάλα με δύναμη. Το πέναλτι δεν είναι συζητήσιμο, είναι ξεκάθαρο. Και μας κάνει εντύπωση πραγματική πόση συζήτηση γίνεται για αυτή τη φάση. Αν ο Ζίγκι φορούσε γαλαζοκίτρινα θα συζητούσατε τόσο; Ρητορική προφανώς η ερώτηση…