Home TOP NEWS Το επόμενο, το πιο σημαντικό

Το επόμενο, το πιο σημαντικό

ag20-omonoia-ermis (155)


Τα ντέρμπι πλησιάζουν και λίγο μετά από αυτά έρχονται τα πλέι οφ, εκεί που όλα τα παιχνίδια είναι αμφίρροπα. Φυσιολογικό είναι αρκετοί φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να αρχίσουν τους υπολογισμούς και τις εικασίες για το πόσο κοντά στη κορυφή θα είμαστε μέχρι τη τελική ευθεία. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε πως το επόμενο παιχνίδι είναι πάντα το πιο σημαντικό.

Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς μάζεψε κάπως τη διαφορά από αυτούς που κυνηγάει, κυρίως γιατί καθαρίζει τα ματς που είναι φαβορί. Πέντε νίκες συνεχόμενες μετράει σε τέτοια, ενώ στα ντέρμπι έχει ισοπαλίες με Ανόρθωση και Απόλλωνα. Μπορεί λοιπόν το παιχνίδι με τη Πάφο να μην θεωρείται εμπορικό, δίνει όμως 3 βαθμούς, όσους ακριβώς δίνουν και τα ντέρμπι!

Με δεδομένο πως ήδη βρισκόμαστε πίσω στη βαθμολογία, δεν υπάρχει περιθώριο για απώλειες βαθμών. Η ομάδα μας πρέπει κάθε εβδομάδα να βλέπει μόνο το επόμενο ματς, να το κερδίζει και να πάει παρακάτω. Μέχρι τα πλέι οφ υπάρχουν 6 αγώνες, ας τους κερδίσουμε και θα δούμε που είμαστε και μέχρι που μπορούμε να στοχεύσουμε.