Home TOP NEWS Το κλειδί είναι η διάρκεια

Το κλειδί είναι η διάρκεια

ag20-omonoia-ermis (166)


Η απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το Σάββατο το βράδυ, δεν ήταν ανάλογη προηγούμενων εμφανίσεων. Ανεξάρτητα όμως από το γεγονός αυτό, το τρίποντο προστέθηκε στο πράσινο σακούλι, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα μας να κερδίσει μια θέση στη βαθμολογία. Κλειδί για το ανέβασμα, αλλά και για τη συνέχεια, είναι το σερί επιτυχημένων αποτελεσμάτων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να έχει διάρκεια.

Με το Μιλόγεβιτς στο πάγκο, η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε μια μίνι αντεπίθεση (πόσο έχουμε κουραστεί να χρησιμοποιούμε αυτή τη λέξη τα τελευταία χρόνια…). Μετράει 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα σε σύνολο 10 παιχνιδιών, 15 γκολ υπέρ και 4 γκολ κατά. Για να καταφέρει να δει ψηλότερα, πρέπει να συνεχίσει το ίδιο δυνατά, αλλά πιο αποτελεσματικά στα ντέρμπι, αφού σε αυτά έμεινε στη λευκή ισοπαλία.

Τα αρχικά στάδια του πρωταθλήματος δεν ήταν καλά για την ΟΜΟΝΟΙΑ που έμεινε νωρίς πίσω. Περιθώρια για άλλα στραβοπατήματα ή απώλειες βαθμών σε ματς που δεν είναι ντέρμπι, δεν υπάρχουν. Μετά το φρεσκάρισμα με 4 μεταγραφές το Γενάρη, η ομάδα μας καλείται να αποδείξει πως μπορεί να παραμείνει στο ίδιο μοτίβο και να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τη κορυφή.