Home TOP NEWS Το πιο μεγάλο κέρδος από όλα

Το πιο μεγάλο κέρδος από όλα

kyp2-ethnikos-omonoia-b-Roushias (66)


Σε μια χρονική περίοδο που ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συζητάει για την επίθεση της, ο μοναδικός καθαρόαιμος επιθετικός στο ρόστερ της πέτυχε δυο γκολ. Το ένα μάλιστα έμοιαζε με πραγματική ζωγραφιά, αφού ο Ονησίφορος Ρουσιάς στόπαρε τη μπάλα με το στήθος και πριν αυτή σκάσει στο έδαφος, την έστειλε να αναπαυθεί στην άκρη της εστίας του Μπογκαντίνοφ.

Το γεγονός πως το γκολ ήταν όμορφο, αποτελεί μια τονωτική ένεση για τον Ονησίφορο. Πιο σημαντικό για μας όμως είναι πως είδε δίκτυα και το έκανε εις διπλούν. Ο Ρουσιάς ψάχνει τις ευκαιρίες του, τα συνεχόμενα παιχνίδια για μεγάλο χρονικό διάστημα και θέλει να αποδείξει πως μπορεί να δώσει αυτό που λείπει από την επίθεση. Εμφανίσεις σαν τη χθεσινή και κυρίως η αποτελεσματικότητα που έδειξε, ενισχύουν την αυτοπεποίθηση του.

Είναι πολύ πιθανόν ο Ρουσιάς να εξαργυρώσει τα δυο γκολ με παρουσία στην εντεκάδα το Σάββατο. Είτε ξεκινήσει, είτε περάσει σαν αλλαγή, είναι σημαντικό να παραμείνει σε υψηλά επίπεδα και να σκοράρει. Σιγά σιγά να φτιάξει και αυτός το όνομα του και να μην δώσει δικαιώματα να βγει από μπροστά. Το γκολ το έχει, είναι δεδομένο, να προσθέσει τα στοιχεία που χρειάζεται για να αποτελέσει την πιο αξιόπιστη λύση στην επίθεση.