Home TOP NEWS Τονώνει κι άλλο την αυτοπεποίθηση της

Τονώνει κι άλλο την αυτοπεποίθηση της

kyp2-omonoia-ethnikos-a 55 (7)


Η ισοπαλία με την Ανόρθωση διέκοψε ένα σερί τριών νικών, ενώ κόντρα στην Άχνα η ΟΜΟΝΟΙΑ επανήλθε στις επιτυχίες. H ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετράει πλέον πέντε παιχνίδια χωρίς ήττα (4 νίκες, 1 ισοπαλία) ενώ σε τέσσερα από αυτά δεν δέχθηκε ούτε γκολ. Η αυτοπεποίθηση των παικτών, όπως είναι φυσιολογικό, έχει αρχίσει να ανεβαίνει.

Προφανώς μπαλάρα δεν είδαμε ακόμα, μόνο κάποια καλά διαστήματα. Η ομάδα όμως πήρε σημαντικά τρίποντα, έστω και δύσκολα τα παραπάνω, σιγά σιγά οι παίκτες ηρεμούν και πιστεύουν ξανά στον εαυτό τους. Ειδικά μετά το δύσκολο ξεκίνημα, το καλύτερο φάρμακο είναι οι νίκες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν πρέπει όπως και την Τετάρτη, να κερδίσει αύριο.

Το παιχνίδι προσφέρεται για νίκη με καλή απόδοση και δεν το λέμε γιατί υποτιμούμε την Αγία Νάπα ή γιατί δεν σεβόμαστε τον αντίπαλο. Το λέμε γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καλύτερη ομάδα, το λέμε γιατί αλίμονο αν δεν το προσεγγίζαμε με αυτό τον τρόπο, με δεδομένο το μέγεθος μας. Μοναδικό αποτέλεσμα επιτρεπτό αύριο λοιπόν η νίκη, για να τονώσουμε κι άλλο την αυτοπεποίθηση και να πάμε στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα με πίστη στις δυνάμεις μας.