Home TOP NEWS Τώρα Ερμής

Τώρα Ερμής

kyp2-ethnikos-omonoia-b (61)


Με τον καλύτερο τρόπο πήρε την πρόκριση στους 8 του κυπέλλου η ΟΜΟΝΟΙΑ αφού κέρδισε για δεύτερη φορά τον Εθνικό Άχνας. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη και στα 180 λεπτά των δυο αναμετρήσεων, πέτυχε 5 γκολ και δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της κυριαρχίας της. Πλέον στρέφει το βλέμμα της ξανά στο πρωτάθλημα.

Εκεί υποδέχεται το Σάββατο τον Ερμή, σε ένα παιχνίδι που την βρίσκει και πάλι αδιαφιλονίκητο φαβορί. Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να δείξει την ίδια σοβαρότητα, την ίδια συγκέντρωση και να προσθέσει τρεις βαθμούς στο σακούλι της. Οι 3 από τις 4 ομάδες τις οποίες κυνηγάει δίνουν δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί οποιαδήποτε απώλεια.

Η ψυχολογία σιγά σιγά φτιάχνει, μαζί της  και η εικόνα της ομάδας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μοιάζει ξανά με ομάδα και μπορεί να μην έχει ακόμα εντυπωσιάσει, πιάνει όμως τους στόχους της και παρουσιάζεται οργανωμένη. Ενδεχόμενη νίκη το Σάββατο θα προσθέσει άλλο ένα τουβλάκι στο τοίχο της δυναμικής και της αυτοπεποίθησης και θα βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ ενόψει της συνέχειας.