Home TOP NEWS Τουλάχιστον έμεινε όρθια

Τουλάχιστον έμεινε όρθια

ag17-anorthosi-omonoia (146)


Πριν το παιχνίδι, γράφαμε πως η απόδοση της ομάδας μας στο χθεσινό παιχνίδι ελάχιστα μας ένοιαζε, αρκεί να έπαιρνε το επιθυμητό αποτέλεσμα που ήταν η νίκη. Κάτι τέτοιο λόγω των απουσιών, θα σκέφτηκε και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς που παρέταξε μια οργανωμένη μεσοαμυντικά ομάδα η οποία έψαχνε να κτυπήσει αποκλειστικά στη κόντρα.

Άλλο πάντως είναι να λες εκ τω προτέρων “δεν με νοιάζει πως θα παίξει η ΟΜΟΝΟΙΑ”, άλλο είναι να την βλέπεις να αμύνεται μαζικά λες και αντιμετωπίζει μια μεγαλύτερη της ομάδα. Προς Θεού, δεν κατηγορούμε το Βλάνταν Μιλόγεβιτς υπό τις περιστάσεις και με τα δεδομένα που είχε να διαχειριστεί, έπραξε το καλύτερο που μπορούσε και έφυγε ένα βαθμό. Το ότι δεν έχασε η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σημαντικό, το ότι οι παίκτες της πάλεψαν τόσο πολύ επίσης.

Σημαντικό όμως είναι και να θυμόμαστε ποιοι είμαστε και ότι δεν μας τιμάει καθόλου που η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε ως εδώ. Τουλάχιστον δεν έχασε είναι μια όψη του νομίσματος, “έκλεψε” βαθμό με την εμφάνιση της είναι η άλλη. Προσπαθούμε πάντα να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο, δεν μπορούμε όμως να παραγνωρίσουμε ότι χρειάζεται πολλή δουλειά, σημαντική ενίσχυση και διαφορετικό ποδόσφαιρο, οργανωμένο και στα δυο μισά του γηπέδου, για να φτάσουμε σε σημείο να πούμε πως είμαστε ευχαριστημένοι. Συνεχίζουμε…