Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ξεχάστε το πρώτο παιχνίδι

Ξεχάστε το πρώτο παιχνίδι

AG8-OMONOIA-PAFOS-KAZAMIAS (232)


Με έξι γκολ φιλοδώρησε τη Πάφο στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας πέρασε το πιο ξέγνοιαστο βράδυ του πρώτου γύρου αφού από νωρίς προηγήθηκε και δεν σταμάτησε να σκοράρει μέχρι το ενενήντα. Από τότε βέβαια έχουν αλλάξει πολλά και καλό είναι να το θυμόμαστε. Η Πάφος έχει διαφορετικό προπονητή, παίζει σαφώς πιο κλειστά, ενώ πλέον τα κίνητρα της έχουν αρχίσει να την πιέζουν.

Ο αντίπαλος έχει πολύ διαφορετικά κίνητρα από μας, αλλά καίγεται για βαθμούς περισσότερο από ποτέ. Κολλημένη στην προτελευταία θέση με 15 βαθμούς, η Πάφος έχει μπροστά της 6 αγωνιστικές να κερδίσει ότι μπορεί και να διεισδύσει στο δεύτερο γκρουπ του πρωταθλήματος. Έχει κάνει κάποια καλά παιχνίδια, πιθανότατα δικαιούταν περισσότερους βαθμούς και ξέρει πως τα περιθώρια στενεύουν. Δεν πρόκειται να παραδοθεί χωρίς μάχη, αφού έχει αρχίσει να λειτουργεί και το ένστικτο της επιβίωσης.

Περιμένουμε τον αντίπαλο ειδικά στα πρώτα λεπτά, να αντισταθεί σθεναρά για αυτό όσοι περιμένουν εικόνα παρόμοια με το ματς του πρώτου γύρου να το ξεχάσουν. Όποιες κι αν είναι οι προθέσεις και οι στόχοι του αντιπάλου όμως, κανένα ουσιαστικό ρόλο δεν θα διαδραματίσει αν η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αυτή που πρέπει. Αν παραταχθεί με αυτοπεποίθηση, συγκέντρωση, αλλά και την ανάλογη επιθετικότητα έτσι ώστε να διασπάσει την άμυνα του αντιπάλου όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η Πάφος θα δώσει μάχη, όμως εμείς θα κρίνουμε το νικητή.