Home TOP NEWS Ξεκάθαρα τα θέλω της

Ξεκάθαρα τα θέλω της

kyp2-ethnikos-omonoia-b (74)


Τον Ερμή υποδέχεται σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ (17:00, live omonoianews.com) και έχει καταρχήν στόχο να κατακτήσει το τρίποντο που θα την βοηθήσει να εκμεταλλευτεί τα δύσκολα παιχνίδια των ανταγωνιστών της. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη, καλείται όμως να το αποδείξει εκεί που μετράει, στο γήπεδο.

Πέραν της νίκης, στόχος των τριφυλλοφόρων είναι να παραμείνουν και στο μονοπάτι της βελτίωσης στο οποίο μπήκαν το τελευταίο καιρό. Η βελτίωση μεταφράζεται σε άλλη μια οργανωμένη εμφάνιση στα μετόπισθεν με μηδέν παθητικό, αλλά και καλή κυκλοφορία και δημιουργία φάσεων. Στα προηγούμενα ματς η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιρνε άριστα στο πρώτο κομμάτι και…περνούσε τη βάση στο δεύτερο, σήμερα περιμένουμε περισσότερα πράγματα και μπροστά.

Σιγά σιγά, στο ποδοσφαιρικό τμήμα επανήλθε η ηρεμία, ενώ έγιναν και διορθωτικές κινήσεις με μεταγραφές. Οι νίκες ενισχύουν την αυτοπεποίθηση και τη δυναμική, έτσι η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να προσθέσει άλλη μια στο σακούλι της.

Αγωνιστικά, ο Μιλόγεβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει τους Χριστοφή, Δημητρίου, Κιρμ, Οικονομίδη, ενώ δύσκολα θα ξεκινήσουν οι “καινούριοι” Φλορέσκου και Όρσουλιτς.