Home TOP NEWS Ζίζο για τα χαφ;

Ζίζο για τα χαφ;

 


Από χθες είχαμε ενημερώσει πως ο ατζέντης του Καρίμ Χαφέζ, σύμφωνα με πληροφορίες έχει έχει προτείνει άλλο ένα ταλέντο στην ΟΜΟΝΟΙΑ και φαίνεται να προχωράει. Σημερινές πληροφορίες αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής είναι ο Αχμέντ Σαγιέντ “Ζίζο”. Είναι συμπατριώτης και της ίδιας ηλικίας με το Καρίμ, συμπαίκτης του στις μικρές Εθνικές, ενώ πακέτο είχαν πάει και στη Λιρς από την Αίγυπτο!

Πρόκειται για ένα από τα σπουδαία ταλέντα της Αιγύπτου (όπως και ο Καρίμ άλλωστε) που παρότι μόλις 19 είναι βασικός και αναντικατάστατος στη Λιρς. Αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού μέσου και αν όντως αποκτηθεί, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να προσαρμοστεί αφού θα βρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ το Χάφεζ και την οικογένεια του λίγα χιλιόμετρα μακριά. Το καθεστώς απόκτησης του θα είναι παρόμοιο με αυτό του Χάφεζ, που σύμφωνα με πληροφορίες θα παραμείνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ και του χρόνου.

Τονίζουμε ξανά πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν επιβεβαιώνει τα πιο πάνω, ούτε την επαφή με τον εν λόγω ατζέντη, ούτε το όνομα του ποδοσφαιριστή. Τα χαρακτηριστικά του Ζίζο ταιριάζουν με τα όσα ακούγονται, ενώ το όνομα του έχει ήδη γραφτεί και στον τύπο, καλύτερα όμως να προσεγγίσουμε με επιφυλακτικότητα το θέμα μέχρι να υπάρξει επίσημη ενημέρωση.