Home TOP NEWS Αλλαγές αναγκαστικές και μη

Αλλαγές αναγκαστικές και μη

ag14-salamina-omonoia-a-Vladan-Milojevic (115)


Μέχρι και στην άμυνα που δεν άλλαζε ως τώρα με τίποτα θα κάνει σήμερα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, έστω αναγκαστικά. Ο Σέρβος κόουτς δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από όσα είδε τη Κυριακή και σίγουρα θα φρεσκάρει την εντεκάδα του. Σε πόσο μεγάλο βαθμό θα δούμε στο γήπεδο.

Άμυνα

Στον άσσο ο Γιωργαλλίδης. Οι Χαφέζ, Ρομαρίκ και Ρούνιε είναι σίγουροι μπροστά του. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο δεξιός μπακ. Θα ξεκινήσει το Ράμος που δέχεται το τελευταίο καιρό μεγάλη πίεση, ή τον Φιλιώτη που είναι η φυσική του θέση αλλά προέρχεται από τραυματισμό; Ο Πορτογάλος έχει προβάδισμα.

Μεσαία Γραμμή

Στην Πάφο ο Φλορέσκου πήγε καλά, ο Φυλακτού όχι. Μια αλλαγή είναι σίγουρη στα αμυντικά χαφ, ενώ δεν αποκλείεται να μείνει εκτός και ο Ρουμάνος που είναι ανέτοιμος. Ένας εκ των Οικονομίδη και Μπεμπέ θα μπει εντεκάδα, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν και οι δυο. Επιτελικός ο Ασσίς που το Σάββατο δεν παίζει.

Στα φτερά ο Σέρινταν είναι ο βέβαιος. Απέναντι όλα εξαρτώνται από την ετοιμότητα του Χριστοφή. Αν είναι έτοιμος ξεκινά, αλλιώς θα παίξει ο Μπαντιμπάγκα που καλείται να πειθαρχήσει στη τακτική και να γίνει μέρος του συνόλου.

Επίθεση

Ο Αντρέ Σκέμπρι επιστρέφει στη κορυφή της επίθεσης.