Home TOP NEWS Αλλάζει ο άξονας

Αλλάζει ο άξονας

ag22-omonoia-aek-Bebe (167)


Χθες γράφαμε πως ένας εκ των Μπεμπέ και Οικονομίδη, θα πάρει θέση πλάι στο Γεράσιμο Φυλακτού στον άξονα της ομάδας. Στην απογευματινή προπόνηση όμως, προέκυψε πρόβλημα και με το Νούνο Ασσίς, κάτι που θα κρατήσει το μάγο εκτός του παιχνιδιού με το Παραλίμνι. Τόσο ο Μπεμπέ όσο και ο Οικονομίδης λοιπόν, θα βρεθούν στην εντεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και έχουν μάλιστα πολύ σημαντικό ρόλο να επιτελέσουν. Ο κάθε ένας σε διαφορετικό ρόλο βέβαια.

Ο Οικονομίδης θα αγωνιστεί σαν αμυντικό χαφ και θα επωμιστεί με το Φυλακτού τη βρώμικη δουλειά. Ο Λουτσιάνο Μπεμπέ από την άλλη, θα παίξει επιτελικός μέσος, τη φυσική του θέση δηλαδή και εκεί που συστήθηκε στο κυπριακό κοινό με τα χρώματα της ΑΕΛ. Την προηγούμενη φορά που κλήθηκε να γεμίσει τα παπούτσια του Νούνο Ασσίς, τα πήγε περίφημα κόντρα στην ΑΕΚ. Άνοιξε το σκορ, βοήθησε να κυκλοφορήσει η μπάλα σωστά,έπαιξε κάθετα και γενικώς ήταν άνετος σε μια θέση που έχει διαπρέψει.

Η μεσαία γραμμή χαρακτηρίζεται πολύ συχνά νευραλγικός χώρος. Φυλακτού, Οικονομίδης και Μπεμπέ έχουν πολλή δουλειά να κάνουν και από την απόδοση τους θα κριθούν πολλά. Έχουν κίνητρα να τα δώσουν όλα, προσωπικά και ομαδικά.