Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αμφίβολοι Κίλιαν και Καρλίτος

Αμφίβολοι Κίλιαν και Καρλίτος

kyp3-omonoia-pafos-1 (2)


Ο Νούνο Ασσίς είναι βέβαιος απών από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, μετά την άδικη κάρτα που δέχθηκε από το Χρίστο Νικολαΐδη και ο Μιλόγεβιτς ξέρει πως καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς αυτόν. Για τους Κίλιαν Σέρινταν και Καρλίτος Σοάρες, ο Σέρβος τεχνικός μάλλον θα ξέρει μέχρι το τέλος της ημέρας. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε πάντως, η συμμετοχή και των δύο είναι εξαιρετικά αμφίβολη και το τελευταίο που θέλει ο προπονητής μας είναι να κάνει ξανά πειράματα.

Ο Καρλίτος είχε κτυπήσει από εκείνη τη δολοφονική κλωτσιά του Ντε Μέλο που έμεινε ατιμώρητη στο Παφιακό. Ήταν εκτός αποστολής χθες και ήδη νιώθει αρκετά καλύτερα. Σήμερα θα προσπαθήσει να προπονηθεί κανονικά και υπάρχει αισιοδοξία πως θα προλάβει το ντέρμπι. Όσον αφορά το Σέρινταν, πέρασε ένα διάστημα του χθεσινού παιχνιδιού στο έδαφος λόγω τραυματισμού στα πλευρά. Σήμερα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, οι πιθανότητες όμως δεν είναι με το μέρος του.

Αν επαληθευτούν οι προβλέψεις με το Καρλίτος να προλαβαίνει και το Σέρινταν να μένει εκτός, το πιθανότερο είναι ο άσσος από το Πράσινο Ακρωτήρι να πάρει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Κριστοβάο Ράμος να προωθηθεί στο ρόλο που είχε ο Σέρινταν στα φτερά.