Home TOP NEWS Όπως έπρεπε να είναι όλα

Όπως έπρεπε να είναι όλα

AG25-enp-omonoia (28)
Την εικόνα που θα έπρεπε να έχει κάθε ματς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με μικρό αντίπαλο, είχε το σημερινό, με εξαίρεση έναδεκάλεπτο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε δυνατά στο γήπεδο και μόλις προσαρμόστηκε στα δεδομένα που δημιούργησε ο άνεμος επιβλήθηκε πλήρως και με δυο γρήγορα γκολ, τσάκισε τη ψυχολογία της Ένωσης και επιβλήθηκε πλήρως.


Από το 30′ και μετά, το μόνο που χρειάστηκε να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν να διαχειριστεί το ματς σωστά. Φρόντισε λοιπόν να κλείσει καλά τους χώρους, αλλά και να διατηρήσει τη μπάλα κυρίως στην κατοχή της, διατηρώντας σχεδόν ακίνδυνη την Ένωση. Δέχθηκε γκολ, κόντρα στη ροή του αγώνα και σε κάποιο βαθμό λόγω ανέμου, αλλά δεν επέτρεψε να αμφισβητηθεί η κυριαρχία της. Νωρίς στο β’ ημίχρονο έβαλε το παιχνίδι για ύπνο. Το τέταρτο γκολ ήταν απλά το κερασάκι στη τούρτα.

Παιχνίδια με μικρότερους αντιπάλους έτσι έπρεπε να μοιάζουν κάθε εβδομάδα. Δυστυχώς ήταν ελάχιστες οι φορές που η ομάδα μας όντως επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της, κυρίως λόγω αστάθειας στην απόδοση της και το γεγονός πως το εν λόγω άρθρο γίνεται την 25η αγωνιστική λέει πολλά.