Home TOP NEWS Άντε να ασχοληθείς με αγωνιστικό

Άντε να ασχοληθείς με αγωνιστικό

ag18-omonoia-agianapa-Sheridan (13)


Τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες με την επίθεση στο Δώρο Σεραφείμ και τη διαγραφή μελών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μονοπωλούν φυσιολογικά το ενδιαφέρον. Κατακρίβιαν οι εξελίξεις έχουν ξενερώσει και τον τελευταίο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ και το αγωνιστικό κομμάτι μοιραία πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Πώς να ανακάμψει σωματείο που βρίσκεται ουσιαστικά σε εμπόλεμη κατάσταση;

Όπως και να έχει, ο Αντρέας Δημητρίου στις χθεσινές του ραδιοφωνικές δηλώσεις, ξεκαθάρισε τα πράγματα όσον αφορά τους παίκτες που θα έχει στη διάθεση του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Χριστοφή, Σκέμπρι, Μαργκάσα, Ρουσιάς, Μπεμπέ και Χαφέζ λόγω τραυματισμού ή τιμωρίας θα δουν το παιχνίδι με τον Άρη από τη κερκίδα. Σέρινταν, Καρλίτος και Ρουνιέ θα είναι διαθέσιμοι και λογικά μπαίνουν απευθείας εντεκάδα.

Ο Καρλίτος θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, κάτι που ανοίγει θέση για το Μάριο Δημητρίου (ή εναλλακτικά το Φιλιώτη0 να πάρει φανέλα βασικού δεξιά. Ο Ρούνιε θα είναι δίπλα στον Ρομαρίκ στο κέντρο της άμυνας. Τέλος ο Σέρινταν θα είναι ο κεντρικός επιθετικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με το Μπαντιμπαγκά να είναι στο ένα άκρο και κατά πάσα πιθανότητα το Ράμος στο άλλο.