Home TOP NEWS Χρυσό γκολ από τον Απόλλωνα Βασιλείου

Χρυσό γκολ από τον Απόλλωνα Βασιλείου

apollwnasvasileiou


Σκόραρε για 11η φορά φέτος με την ΜΕΑΠ ο Απόλλωνας Βασιλείου, χαρίζοντας στην ομάδα του Πέρα Χωρίου Νήσουν τη νίκη κόντρα στο Χαλκάνορα. Ο νεαρός επιθετικός, δανεικός από την ΟΜΟΝΟΙΑ, πέρασε αλλαγή στο 57ο λεπτό στη θέση του Γιώργου Ιβανόφ και στο 76ο λεπτό πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Χρυσό μπορεί να χαρακτηριστεί λοιπόν το τέρμα του Βασιλείου. Οι δύο πράσινοι οδηγούν την ΜΕΑΠ στην άνοδο, αφού με το τρίποντο που πέτυχε στην 21η αγωνιστική έφτασε τους 39 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση, έχοντας τέσσερις περισσότερους βαθμούς από τους πιο κοντινούς διώκτες της.

Δείτε εδώ στιγμιότυπα από το παιχνίδι και ασφαλώς το τέρμα που έκρινε τον αγώνα:

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής από τους οκτώ δανεικούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που έπαιξε 90λεπτο αυτή την εβδομάδα ήταν ο Παντελής Κονομής. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε στη νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου επί του Διγενή Ορόκλινης με 2-0.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα, στον οποίο ο Κονομής είχε αρκετή δουλειά στην άμυνα:

Χρόνο και οι δύο δανεικοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην ΠΑΕΕΚ πήραν στην 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας. Ο Παναγιώτης Θεράποντος ήταν στο αρχικό σχήμα της ομάδας της Κερύνειας κόντρα στην ΕΝ Παρεκκλησίας παίζοντας 70 λεπτά. Ως αλλαγή αγωνίστηκε ο Ανδρέας Φραγκέσκου, που πέρασε εντός στο 61ο λεπτό. Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι.

Δεν έπαιξαν οι Δημήτρης Μουλαζίμης (Ερμής), Κωνσταντίνος Λούβαρης (Ολυμπιακός) και Αντρέας Λοίζου (Χαλκάνορας).