Home TOP NEWS Ένας από τους δύο παίρνει ευκαιρία

Ένας από τους δύο παίρνει ευκαιρία

ag16-doxa-omonoia-b-Marios-Dimitriou (21)


Καλώς ή κακώς, το αγωνιστικό κομμάτι έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, με τα όσα συμβαίνουν στο πράσινο οικοδόμημα. Η ομάδα έχει αγώνα αύριο και όπως εξελίσσονται τα πράγματα δεν αναμένεται εύκολος, κυρίως γιατί δεν είχαμε χρόνο να συγκεντρωθούμε σε αυτόν. Είναι τέτοια πάντως τα αγωνιστικά δεδομένα, με το Χαφέζ τιμωρημένο, που δυο νεαροί Κύπριοι “ανταγωνίζονται” για μια θέση στη βασική εντεκάδα και συγκεκριμένα αυτή του δεξιού μπακ.

Ο λόγος προφανώς για τους Μάριο Δημητρίου και Αντρέα Παναγιώτου Φιλιώτη, αφού ο Καρλίτος θα καλύψει το κενό του Αιγύπτιου αριστερού μπακ. Μάριος και Αντρέας συνυπήρξαν για ένα ημίχρονο στο παιχνίδι με την Πάφο τη Τετάρτη, με το Μάριο να παίζει δεξιά και τον Αντρέα αριστερά. Αυτή τη φορά, ένας από τους δυο θα μείνει στο πάγκο. Φαβορί για να ξεκινήσει με βάση όσα έδειξε ο Μιλόγεβιτς στο παιχνίδι κυπέλλου, είναι ο Δημητρίου.

Το σενάριο πάντως με τη μετατόπιση του Καρλίτος αριστερά και ένα εκ των δυο νεαρών δεξιά, έπαιξε στο μυαλό του κόουτς και για το παιχνίδι με το Αποέλ. Τελικά προτίμησε να ρισκάρει με το Χριστοφή καθώς και οι δυο παίκτες προέρχονταν από τραυματισμό ενώ δεν είχαν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους. Να σημειωθεί πως ο Δημητρίου έχει άλλο ένα γεμάτο 90λεπτο στα πόδια του, στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου με τη Δόξα.