Home TOP NEWS Έθελξε με το «καλημέρα» ο Φλορέσκου

Έθελξε με το «καλημέρα» ο Φλορέσκου

ag22-omonoia-aek-Florescu (132)


Το προπονητικό μάτι του Βλάνταν Μιλόγεβιτς κάτι καλό θα εντόπισε στον Γκεόργκε Φλορέσκου και επέμενε στην απόκτησή του και αφού τελικά το επέτρεψαν οι συνθήκες τον έντυσε στα πράσινα.

Του Κώστα Καλλή, goal.philenews.com

Την περασμένη Κυριακή στο Παφιακό ο Ρουμάνος μέσος έκανε ντεμπούτο και κλήθηκε να αγωνιστεί και πάλι ως βασικός στο πρώτο του ντέρμπι με το τριφύλλι στο στήθος. Το τελευταίο απόκτημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ήταν χάρμα ιδέσθαι.

Με το «καλημέρα» κέρδισε τις εντυπώσεις και οι φίλοι της ομάδας έλεγαν: «Βρήκαμε κόφτη που ξέρει μπάλα». Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έβγαλε πολύ καλά στοιχεία. Ανασταλτικός μέσος που δεν έχει ρόλο μόνο να ανακόπτει, αλλά ξέρει να κρατήσει την μπάλα και να την προωθήσει με μπαλιές ακριβείας.

Έχει την κάθετη μεταβίβαση (βλέπε τη φάση που ο Σκέμπρι κέρδισε το πέναλτι), έχει αντίληψη του χώρου, είναι ηγετική φυσιογνωμία και γενικά οι συμπαίκτες του μπορούν να αισθάνονται σιγουριά δίπλα του.

Παράλληλα, έβγαλε τεράστια θέληση και πάθος, πανηγύρισε τα γκολ σαν τρελός, με σφιγμένες τις γροθιές του λες και είναι για χρόνια στην ομάδα. Ο Φλορέσκου αντιλήφθηκε με την πρώτη πού βρίσκεται και ποιες είναι οι απαιτήσεις της ομάδας και έστειλε ενθαρρυντικό μήνυμα για τη συνέχεια.

Ο βαθμός ετοιμότητάς του δεν είναι ακόμη ο καλύτερος και λογικά ο χρόνος θα δουλεύει υπέρ του. Ο προπονητής του αναμένει ακόμη περισσότερα και η μπάλα είναι στα πόδια του να τον δικαιώσει για την επιλογή του.