Home TOP NEWS Φύλα-Γιόγιο μετά από καιρό;

Φύλα-Γιόγιο μετά από καιρό;

Giogio-Fyla-Marios


Τη φετινή χρονιά, πότε έπαιζε ο ένας πότε ο άλλος. Ο τραυματισμός του Γκεόργκε Φλορέσκου που θα τον κρατήσει εκτός για 7-10 μέρες σε συνδυασμό με την ανετοιμότητα του Μαργκάσα, κάνει το δίδυμο Φυλακτού-Οικονομίδη στα αμυντικά χαφ, πιο πιθανό από ποτέ, μετά από αρκετό καιρό. Γιατί πέρσι, το δίδυμο είχε μαζί με το Μάριο Δημητρίου δώσει μια νότα αισιοδοξίας όταν όλα έμοιαζαν μαύρα και είχε βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ να βρει ρυθμό και να κάνει τη κούρσα της για την Ευρώπη.

Το ίδιο καλείται να κάνει και το Σάββατο. Να αποτελέσουν τους σωματοφύλακες του Ασσίς, να φροντίσουν με το τρέξιμο τους να κλείσουν κάθε πιθανό χώρο δράσης των αντίπαλων μέσων, να επιβληθούν στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής. Αν το πετύχουν, οι πιθανότητες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αυξάνονται κατακόρυφη για τη νίκη. Ειδικά ο Οικονομίδης που βλέπει τελευταία το μεγαλύτερο κομμάτι των παιχνιδιών από το πάγκο, έχει ισχυρό κίνητρο να δώσει απαντήσεις.

Τα πιο πάνω βέβαια είναι θεωρητικά. Κι αυτό γιατί διαθέσιμος είναι και ο Λουτσιάνο Μπεμπέ που έχει παίξει πολλές φορές τη θέση. Ο Μιλόγεβιτς θα πρέπει να αποφασίσει τι ακριβώς θέλει να πάρει από το ποδοσφαιριστή που θα αντικαταστήσει τον Φλορέσκου και ανάλογα να κάνει την επιλογή του.