Home TOP NEWS Για να βάλει τις βάσεις

Για να βάλει τις βάσεις

ag21-pafos-omonoia-c (4)


Την Πάφο υποδέχεται σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ στο ΓΣΠ (17:00, live omonoianews.com). Ο αγώνας θα διεξαχθεί στα πλαίσια των προημιτελικών του κυπέλλου Κύπρου και είναι ο πρώτος από τους δύο που θα καθορίσουν ποιος θα προκριθεί. Έρχεται μόλις 3 μέρες μετά από μια άοσμη και άνευρη εμφάνιση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στον ίδιο αντίπαλο, που είχε ως αποτέλεσμα την ήττα και το πισωγύρισμα στο πρωτάθλημα.

Η τελευταία πρόταση από μόνη της, πρέπει να αποτελέσει το μεγαλύτερο κίνητρο για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς να παρουσιάσει σήμερα διαφορετικό πρόσωπο, προφανώς προς το καλύτερο. Τα κίνητρα πάντως δεν περιορίζονται στον πληγωμένο ποδοσφαιρικό εγωισμό μας, αλλά αγγίζουν και τους στόχους της ομάδας για τη φετινή χρονιά. Το κύπελλο ρεαλιστικά είναι το τρόπαιο που έχουμε πιθανότητες να κατακτήσουμε. Και ενδεχόμενη νίκη με καθαρό σκορ σήμερα, θα τις αυξήσει.

Δεν υπάρχουν πολλά που πρέπει να λεχθούν, είτε έχανε είτε κέρδιζε τη Κυριακή η ΟΜΟΝΟΙΑ, η νίκη που θα της δώσει το προβάδισμα σήμερα ήταν αδιαπραγμάτευτος στόχος. Απλά η ήττα στο Παφιακό, ήρθε να δώσει άλλο ένα λόγο να απαιτούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να κάνει σήμερα το καθήκον της. Στις 19:00 το βράδυ, πρέπει να ξέρουμε ήδη ποιος θα βρεθεί στα ημιτελικά.

Αγωνιστικά, ο Μιλόγεβιτς δεν υπολογίζει τους Ρουσιά, Καρλίτος, Κιρμ, Μαργκάσα και Δημητρίου.