Home TOP NEWS Οι απουσίες δεν μπορούν να είναι δικαιολογία

Οι απουσίες δεν μπορούν να είναι δικαιολογία

ag24-omonoia-aris-Florescu (85)


Για να μην παρεξηγηθούμε, είναι πολύ σοβαρές οι απουσίες μας. Χριστοφή, Σκέμπρι, Ασσίς και Φλορέσκου είναι όλοι πρωτοκλασάτοι και βαρόμετρα. Οποιαδήποτε ομάδα θα επηρεαζόταν από το γεγονός πως δεν θα τους έχει διαθέσιμους. Άλλο όμως το “επηρεάζομαι”, άλλο το “παίρνω αυτό που θέλω”. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανάγκη το τρίποντο το Σάββατο και οι απουσίες της δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αποτελέσουν δικαιολογία αν αυτό δεν έρθει.

Στο κάτω κάτω, δεν θα την λυπηθεί κανείς την ΟΜΟΝΟΙΑ επειδή έχει απουσίες και σίγουρα όχι ο αντίπαλος. Κανείς δεν θα θυμάται σε δυο βδομάδες ότι έλειπαν 4 παίκτες αξίας, όλοι θα θυμούνται όμως εκείνους τους βαθμούς που πετάξαμε. Και έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα, όταν θες να λέγεσαι μεγάλη ομάδα. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και οι συνεργάτες του έχουν αρκετή ποιότητα στο υλικό για να δουλέψουν και μέσω αυτής πρέπει να φέρουν το τρίποντο.

Δεν είμαστε ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία ομάδα που στερείται σημαντικά γρανάζια της σε ένα δύσκολο ματς. Ας μην βρούμε εκ των προτέρων άλλοθι στην ομάδα λοιπόν και να πάμε να κάνουμε το αυτονόητο. Η Ένωση είναι προτελευταία και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη είναι αποτυχία.