Home TOP NEWS “Η ομάδα έδειξε αντίδραση, εγωισμό και έβγαλε χαρακτήρα”

“Η ομάδα έδειξε αντίδραση, εγωισμό και έβγαλε χαρακτήρα”

“Έχουμε αποκτήσει ένα τεράστιο προβάδισμα όμως όπως είπε ο προπονητής μας πρέπει να διατηρήσουμε την σοβαρότητα μας και στον επαναληπτικό, να βγάλουμε ένα καλό πρόσωπο και εκεί και να ολοκληρώσουμε την πρόκριση. Η ομάδα έδειξε αντίδραση, εγωισμό και έβγαλε χαρακτήρα. Κρατάμε τα 4 γκολ, την καλή απόδοση και την επάνοδο του Δημήτρη. Σταδιακά θα κτίζει ο ποδοσφαιριστής, χρειάζεται χρόνο”, δήλωσε ο Ανδρέας Δημητρίου αμέσως μετά το τελικό σφύριγμα απόψε.


Για το περιστατικό με την αποβολή του Ρασίντ Αλαμπί, ανέφερε: Είναι κρίμα, ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ να συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο”.

Ενώ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, είπε: Ξεκινάμε από το πιο βασικό, το μεγάλο μας όπλο που είναι ο κόσμος, τον περιμένουμε μαζικά το Σάββατο, του στέλνουν μήνυμα οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία πως τους χρειάζονται. Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, θα αρχίσουμε συγκεντρωμένα δουλειά”.

Στη συνέχεια του ζητήθηκε να τοποθετηθεί για την ατάκα του Πρόδρομου Πετρίδη και απάντησε χαμογελώντας πως ήταν μία αποτυχημένη προσπάθεια προπαγάνδας.