Home TOP NEWS Οι προϋποθέσεις για τη 3η θέση

Οι προϋποθέσεις για τη 3η θέση

ag24-omonoia-aris (149)


Πριν από μερικές εβδομάδες, η 3η θέση έμοιαζε με όνειρο απατηλό για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Βοηθούμενη από τις συγκυρίες, γιατί η ίδια δεν έκανε στο απόλυτο το καθήκον της, πλέον δεν φαντάζει και τόσο μακριά. Συγκεκριμένα, η ομάδα μας απέχει από τον 3ο Απόλλωνα 6 βαθμούς και από την 4η Ανόρθωση 5. Με τις δυο αυτές ομάδες θα τα πει άλλες δυο φορές ενώ o Απόλλωνας αυτή τη βδομάδα δίνει εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ και στη τελευταία της κανονικής διάρκειας με το Αποέλ.

Η διαφορά της 3ης θέσης με τη 4η και τη 5η δεν είναι απλά το γόητρο και το πρεστίζ. Σε αντίθεση με τις δυο μετά από αυτήν βλέπετε, οδηγεί απευθείας και χωρίς κανένα προαπαιτούμενο στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό για την ομάδα μας να την κυνηγήσει με ότι έχει και δεν έχει, είναι σημαντικό να την κατακτήσει κιόλας, για να αρχίσει σιγά σιγά να επιτυγχάνει τους στόχους που θέτει, αλλά και για να μην εξαρτάται από το κύπελλο.

Για να τα καταφέρει βέβαια, υπάρχουν αρκετές προϋποθέσεις. Όπως αναφέραμε και στον πρόλογο, η απόσταση μειώθηκε, αλλά όχι γιατί εμείς κάναμε όσα έπρεπε. Η ήττα από τη Πάφο και ήττα με κατεβασμένα χέρια από το Αποέλ, πολύ απλά δεν αποδεικνύουν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στοχοπροσηλωμένη και θα κάνει τα πάντα για να πετύχει. Για να βρεθούμε στην 3η και προνομιούχα θέση που στέλνει Ευρώπη, πρέπει καταρχάς να κερδίσουμε τα ματς με Ένωση και ΑΕΛ και στη συνέχεια να μπούμε στα πλέι οφ πανέτοιμοι να υποστηρίξουμε τα θέλω μας με την απόδοση μας.