Home TOP NEWS Ήταν πιο έτοιμοι σε όλα

Ήταν πιο έτοιμοι σε όλα

ag23-apoel-omonoia-f (1)


Μας λυπεί πραγματικά που είμαστε αναγκασμένοι να γράφουμε τέτοια άρθρα, ίσως όμως αν λέμε την αλήθεια μεγαλόφωνα, να καταλάβουμε κάποια στιγμή πως ο αιώνιος μας προχώρησε και ήταν πολύ πιο έτοιμος σε όλα τα επίπεδα για το ντέρμπι. Τονίζουμε το όλα τα επίπεδα, γιατί πραγματικά αυτή την εβδομάδα που ολοκληρώνεται σήμερα, έλεγξαν τα πάντα και πήραν αυτό που ήθελαν. Τι εννοούμε;

  • Μας έριξαν το τυράκι των εισιτηρίων και πέτυχαν εμείς να τσακωνόμαστε ως το παιχνίδι για θέμα στο οποίο συμφωνούμε (η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η μόνη ομάδα που είπε όχι στη κάρτα οπαδού). Την ίδια στιγμή είχαν το μυαλό τους μόνο στο ντέρμπι.
  • Πέτυχαν τον ορισμό του διαιτητή που ήθελαν, ανεξάρτητα αν τελικά ο Βασίλης Δημητρίου δεν έπαιξε καθόλου ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.
  • Δασκάλεψαν τους ποδοσφαιριστές τους να καλύπτουν το στόμα τους την ώρα που βρίζουν μέσα στο γήπεδο για να μην τους συλλάβει η κάμερα.
  • Πέτυχαν με διάφορους τρόπους να συσπειρώσουν το κόσμο τους που είναι ακόμα και τη στιγμή που μιλάμε 1000 κομμάτια.
  • Έφτιαξαν τους παίκτες τους για το ντέρμπι με αποτέλεσμα να βγαίνουν πρώτοι σε κάθε μπαλιά και να μοιάζουν ένα κλικ πιο γρήγοροι από τους ανέτοιμους ψυχολογικά για τέτοιο ματς δικούς μας
  • Αγωνιστικά, βαρυφόρτωσαν την αριστερή μας πλευρά αφού ο Χαφέζ συνηθίζει να προωθείται και σκόραραν δυο φορές με τον ίδιο τρόπο.
  • Ακόμα και μετά το παιχνίδι, η προετοιμασία τους ήταν εμφανής. Ο Νεκτάριος Πετεβίνος άρχισε σαν έτοιμος από καιρό το ποιηματάκι ότι είναι πλέον πρώτοι σε πρωταθλήματα, μας έφτασαν σε νίκες και βάζουν στόχο τις ασπίδες μας.

Την ίδια στιγμή, εμείς τι κάναμε; Δεν είμαστε αυτή τη βδομάδα πουθενά. Είμαστε πολύ απασχολημένοι να μαλώνουμε ποιος έχει δίκαιο και άδικο στο θέμα των εισιτηρίων, ένα θέμα που επαναλαμβάνουμε πως επί της ουσίας συμφωνούμε όλοι. Στείλαμε την ομάδα ανέτοιμη για ένα τέτοιο ματς και για όσους θεωρούν πως είναι θέμα αυτών των παικτών, ή αυτού του προπονητή, να υπενθυμίσουμε ότι τα τελευταία 3 χρόνια, δεχθήκαμε 2 τριάρες και χθες βρεθήκαμε τετ α τετ με την τρίτη. Νοσούμε σε πολλούς τομείς. Και καλώς ή κακώς η σύγκριση με τον τρόπο που διαχειρίστηκε το ντέρμπι ο αιώνιος μας το θυμίζει. Το ποδόσφαιρο δεν παίζεται μόνο το Σάββατο. Το Σάββατο είναι ο καθρέφτης του τι έκανες όλη τη βδομάδα.