Home TOP NEWS Και την ΑΕΚ και το Αποέλ

Και την ΑΕΚ και το Αποέλ

kyp3-omonoia-pafos-1 (134)


Είναι τέτοια η βαθμολογία και το πρόγραμμα, που για άλλη μια φορά, ειδικά τη τελευταία πενταετία, ο κόσμος βάζει διλήμματα στον εαυτό του: τι ακριβώς θέλω σήμερα; Βλέπετε η ΑΕΚ είναι πρώτη, ο αιώνιος μας το Αποέλ δεύτερος και τους χωρίζουν μόνο δυο βαθμοί. Τους αντιμετωπίζουμε σε συνεχόμενα παιχνίδια, με την ομάδα της Λάρνακας να μας περνά 12 βαθμούς και το Αποέλ 10. Προφανώς στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι πως ο αιώνιος μας δεν πρέπει να κατακτήσει άλλο ένα πρωτάθλημα.

Στο δικό μας το μυαλό και ενώ υπάρχει τόσο πολύς δρόμος τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Θέλουμε, απαιτούμε μάλλον, νίκη και σήμερα, νίκη και σε μια εβδομάδα. Ακόμα δεν μπήκαμε καλά καλά στα πλέι οφ και αν η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σωστή, ίσως (το τονίζουμε ΙΣΩΣ) να βρεθεί στο τέλος να έχει ευκαιρία ακόμα και για το πρωτάθλημα, όπως έγινε πέρσι. Σκεφτείτε το, κερδίζουμε τα επόμενα μας δυο παιχνίδια και μικραίνουμε τη διαφορά. Μετά παίζουμε Άρη, Παραλίμνι, ΑΕΛ τη στιγμή που θα παιχθούν ΑΕΚ-Ανόρθωση, Ανόρθωση-Αποέλ, Απόλλων-Αποέλ και ΑΕΚ-Απόλλων. Και ακόμα δεν μπήκαμε στα πλέι οφ!

Δεν τρελαθήκαμε, δεν κάνουμε αυτή τη στιγμή όνειρα για πρωτάθλημα, εδώ δυσκολευόμαστε να ονειρευτούμε τη τρίτη θέση. Δεν μπορούμε όμως να μπαίνουμε Φεβράρη καιρό στη λογική του να μην ξέρουμε τι θέλουμε από ένα ντέρμπι. Θέλουμε νίκη σήμερα και την θέλουμε με απόδοση. Θέλουμε νίκη και με τον αιώνιο από εβδομάδας. Θέλουμε νίκη και με τον Άρη και το Παραλίμνι, θέλουμε μόνο νίκες! Και θα δούμε που θα μας βγάλει ο δρόμος.