Home TOP NEWS Κερδίστε και κάντε το άνω κάτω

Κερδίστε και κάντε το άνω κάτω

ag22-omonoia-aek (120)


Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι ήδη στο παρελθόν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν αποφασισμένη, έλεγξε τις λεπτομέρειες και κατάφερε να κερδίσει το πρώτο της ντέρμπι για τη σαιζόν. Από σήμερα, όλοι στο Ηλίας Πούλλος σκέφτονται το επόμενο παιχνίδι, κόντρα στο Αποέλ. Ένα αιώνιο ντέρμπι πάντα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, το συγκεκριμένο που θα διεξαχθεί το Σάββατο, μπορεί να αποδειχθεί και καθοριστικό. Είναι ικανό, να ανατρέψει τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα και να βάλει αρκετές ομάδες στη μάχη για το τίτλο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται προ μιας τεράστιας πρόκλησης. Αν κερδίσει, θα μειώσει την απόσταση από τη κορυφή στη χειρότερη περίπτωση στους 9 και από το Αποέλ στους 7. Οι αποστάσεις είναι ακόμα μεγάλες, όμως τις επόμενες 3 αγωνιστικές, η ομάδα μας έχει πιο βατό πρόγραμμα, τη στιγμή που οι υπόλοιποι θα σφαχτούν μεταξύ τους. Θα αποκτήσει επίσης, τεράστια δυναμική ενόψει της συνέχειας, αφού θα έχει κερδίσει σε διαδοχικά παιχνίδια τους δυο πρωτοπόρους.

Είναι πολύ νωρίς για να αρχίσουμε τα μαθηματικά, αφού πριν από εκείνο το σημείο πρέπει να περάσουμε ένα μεγάλο εμπόδιο. Πάει καιρός από τη τελευταία μας νίκη επί του αιωνίου, για διάφορους λόγους, ενώ εκτός έδρας δεν τον έχουμε κερδίσει ποτέ από τότε που άλλαξε ο διαχωρισμός των κερκίδων. Αν θέλουμε κάποια στιγμή να μεγαλώσουμε ξανά όμως, αυτά τα ματς δεν πρέπει να μας φοβίζουν, πρέπει να αποτελούν το μεγαλύτερο κίνητρο και πρόκριση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κάνει το πρωτάθλημα άνω κάτω αν κερδίσει και θα αναθεωρήσει το ταβάνι της. Μόνο νίκη!