Home TOP NEWS Κλειδί τα τρεξίματα

Κλειδί τα τρεξίματα

kyp3-omonoia-pafos-1 (147)


Η επόμενη αντίπαλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η ΑΕΚ, δεν είναι η πιο εντυπωσιακή ομάδα που θα δει κανείς. Άλλα είναι τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει και την κρατάνε στη κορυφή τόσο καιρό. Συμπαγείς γραμμές, μικρές αποστάσεις, σκληρή δουλειά από παίκτες που θυσιάζουν τον εαυτό τους για το σύνολο. Για να καταφέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ να επιβάλει τον ρυθμό της και να πάρει το τρίποντο, πρέπει πρώτα από όλα να τρέξει περισσότερο από την ΑΕΚ στον πιο νευραλγικό χώρο του γηπέδου.

Μιλάμε ασφαλώς για τη μεσαία γραμμή την οποία οι προπονητές θεωρούν βαρύνουσας σημασίας. Τους μέσους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ περιμένει μπόλικο τρέξιμο, σκληρές μάχες και δυνατές αρκετές μονομαχίες. Το τρέξιμο και η γρήγορη, αποτελεσματική αναχαίτιση των επιθέσεων του αντιπάλου, είναι κλειδιά για το ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει. Είναι πολύ πιθανόν λοιπόν ο Μιλόγεβιτς να διατηρήσει τους Οικονομίδη και Φυλακτού στον άξονα, αφού ξέρει πως είναι στο 100% ετοιμότητας και μπορούν να του τα προσφέρουν.

Δεν αποκλείεται πάντως, ένας από τους δυο να μείνει εκτός για να ξεκινήσει ο Φλορέσκου που μπορεί να μην είναι απόλυτα έτοιμος, διαθέτει όμως άλλα χαρίσματα όπως την πάσα με την πρώτη και το κάθετο παιχνίδι. Στο τέλος της ημέρας πολλά θα εξαρτηθούν από το πλάνο του κόουτς, όμως απαραίτητο συστατικό σε κάθε σχεδιασμό είναι το τρέξιμο.