Home TOP NEWS “Μας στεναχωρεί, δεν μπορέσαμε”

“Μας στεναχωρεί, δεν μπορέσαμε”

ag23-apoel-omonoia-c (28)


Προτεραιότητα είναι να δούμε τα δικά μας λάθη, τόνισε ο Ανδρέας Δημητρίου, μετά την ήττα από το Αποέλ με 2-0.

Για την ήττα:

“Υπάρχει περισσότερο στεναχώρια γιατί νιώθουμε πως δεν είμαστε στο βαθμό που θέλαμε όσον αφορά τη παρουσία μας στο γήπεδο. Μας στεναχωρεί γιατί σίγουρα μπορούσαμε να δώσουμε περισσότερα, να παίξουμε καλύτερα και δεν τα καταφέραμε. Από κει και πέρα θα δούμε θα δούμε τι πήγε λάθος και θα δουλέψουμε. Το δικό μας το κομμάτι, ότι μας αφορά θα το δούμε προσεκτικά και θα το λάβουμε σοβαρά υπόψιν και θα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε τι είναι αυτό που έφερε τη σημερινή εμφάνιση”.

Για τα λάθη στο παιχνίδι:

“Αντιλαμβάνεστε πως δεν είμαι προπονητής και δεν πρόκειται να σχολιάσουμε θέματα τακτικής, αυτά είναι των προπονητών μας. Επαναλαμβάνω πως το δικό μας το μερίδιο το αναλαμβάνουμε και θα δούμε που πήγαμε λάθος. Για τους τραυματίες δεν έχουμε νεότερα, πρέπει να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις. Και ο Δημήτρης και ο Ρούνιε έγιναν αναγκαστική αλλαγή. Τετάρτη έχουμε παιχνίδι κυπέλλου επομένως από αύριο σκεφτόμαστε τη Πάφο. Επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά, θα δούμε τα δικά μας λάθη”.

Για τον κόσμο:

“Ευχαριστούμε το κόσμο μας, δυστυχώς έφυγε στεναχωρημένος. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλια γιατί έχουμε κύπελλο και τη συνέχεια του πρωταθλήματος”.