Home TOP NEWS Math Report: Στα ημιτελικά και επίσημα

Math Report: Στα ημιτελικά και επίσημα

kyp3-pafos-omonoia-2 (54)


Με δεύτερη νίκη και μάλιστα με το ίδιο σκορ του πρώτου αγώνα (4-0) η ΟΜΟΝΟΙΑ πέρασε το εμπόδιο της Πάφου και περιμένει αντίπαλο στα ημιτελικά του κυπέλλου. Η ομάδα μας επιβλήθηκε του αντιπάλου σε όλο το 90λεπτο, με πιο θετική είδηση της μέρας τη χρησιμοποίηση των Κασμί, Κατελάρη και Παναγιώτου.

Α’ ημίχρονο

Με πολλές αλλαγές η ΟΜΟΝΟΙΑ, όπως αναμενόταν άλλωστε. Γιωργαλλίδης, Δημητρίου, Όρσουλιτς, Οικονομίδης, Κασμί και Εζέ ήταν στους πρώτους έντεκα του Μιλόγεβιτς, αφού το τέσσερα μηδέν του πρώτου ματς, επέτρεπε κάτι τέτοιο.

Η ομάδα μας μπήκε με σοβαρότητα στο γήπεδο και έλεγξε χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα το ματς. Μέχρι το 20′ είχε φτιάξει ήδη τέσσερις ευκαιρίες που θα μπορούσαν να φέρουν γκολ. Ο Μπαντιμπαγκά στο 5′ και το 18′ με κεφαλιά, και ενδιάμεσα οι Φλορέσκου-Εζέ με σουτ, απείλησαν το αντίπαλο τέρμα, αλλά δεν βρήκαν στόχο. Τέσσερα λεπτά μετά στο 22′ τον βρήκε με τον Κασμί, όμως το γκολ ακυρώθηκε ορθά ως οφσάιντ.

Το δεκάλεπτο 20-30′ είχε παρόμοια εικόνα, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να φτιάχνει τελικές αλλά να μην πετυχαίνει τέρμα. Τελικά αυτό ήρθε στο 40′ με τον Κασμί. Ο νεαρός Βέλγος, πήρε τη μπάλα λίγο έξω από τη περιοχή και με διαγώνιο αριστερό έκανε το 0-1. Πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, η ΟΜΟΝΟΙΑ διπλασίασε τα γκολ της με τον Εζέ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας και πλάσαρε από κοντά στέλνοντας τη μπάλα στα δίκτυα.

Β’ ημίχρονο

Η πιο θετική είδηση του ματς, ήρθε στο ημίχρονο αφού πέρασαν στο γήπεδο οι Φιλιώτης και Κατελάρης. Ο πρώτος πήρε θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο δεύτερος στον άξονα πλάι στον Οικονομίδη.

Η πρώτη φάση ήρθε με σουτ του Εζέ στο 54′ η μεγαλύτερη ως το 60′ όμως ανήκε στη Πάφο. Ο Οκόγιε έκανε ωραία κίνηση και δυνατό σουτ, είδε όμως το δοκάρι του Γιωργαλλίδη να του λέει όχι.

Στο 62′ Οικονομίδης και Κασμί συνδυάστηκαν όμορφα, ο δεύτερος έκανε το σουτ, ο Βασιλείου απέκρουσε. Δύο λεπτά αργότερα, ήταν σειρά του Χαφέζ να συνεργαστεί με τον Οικονομίδη, με τον Αιγύπτιο να σουτάρει στη γωνιά του Βασιλείου και να κάνει το 0-3. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ήρθε και 4ο γκολ αυτή τη φορά με το Κιρμ. Ο Σλοβένος εκτέλεσε υποδειγματικά φάουλ που κέρδισε ο Δημητρίου, μη αφήνοντας περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο πορτιέρο και έκανε το 0-4.

Το παιχνίδι παρότι ήταν ουσιαστικά άνευ σημασίας, είχε ρυθμό, αφού οι δυο ομάδες έπαιξαν χωρίς το παραμικρό άγχος. Η Πάφος έψαξε ένα γκολ και λίγο έλειψε να το πετύχει, όμως το δεκάλεπτο 70-80 ανήκε στο Γιωργαλλίδη. Πρώτα σε σουτ στο 74′ και μετά σε τετ α τετ στο 75′ ο Αντώνης είπε όχι στον Οκόγιε. Ο πορτιέρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σταμάτησε και σέντρα σουτ του Δημοσθένους στο 76′. Η τέταρτη επέμβαση ήρθε με τα πόδια στο 78′ σε σουτ του Οκόγιε.

Συμπερασματικά

Χωρίς πολλά πολλά, η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε το ζητούμενο. Μέχρι να ξεχάσουμε αυτό που είδαμε το Σάββατο όμως, χρειάζονται πάρα πολλά. Όπως και να έχει, επίσημα στην ημιτελική φάση η ομάδα μας.