Home TOP NEWS Μαθαίνει ποιους υπολογίζει

Μαθαίνει ποιους υπολογίζει

ag20-omonoia-ermis-Vladan-Milojevic (4)


O Ασσίς επιστρέφει, ο Ράμος δεν παίζει, αυτά είναι τα σίγουρα νέα όσον αφορά το απουσιολόγιο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς ενόψει Αποέλ. Από κει και πέρα, υπάρχει ένας αριθμός παικτών των οποίων η συμμετοχή στο μεγάλο ντέρμπι θα κριθεί τις αμέσως επόμενες μέρες. Όλοι απουσίαζαν λόγω τραυματισμού, άλλοι για μεγάλο διάστημα άλλοι για μικρότερο και ο κάθε ένας έχει τις δικές του πιθανότητες να παίξει.

Ξεκινάμε από τους πιο πρόσφατα τραυματίες, Κίλιαν Σέρινταν και Ονησίφορο Ρουσιά. Οι δυο επιθετικοί της ομάδας μας αναμένεται πως μέσα στα επόμενα 24ωρα θα προπονηθούν κανονικά και θα τεθούν αυτόματα στη διάθεση του κόουτς. Κάτι παρόμοιο ισχύει και για το Μάριο Δημητρίου, που προέρχεται πάντως από μεγαλύτερη απουσία και θα προσπαθήσει να ανεβάσει άμεσα τα επίπεδα ετοιμότητας του.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου, στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων θα μπει αυτή τη βδομάδα και ο Άντραζ Κιρμ. Ο Σλοβένος όμως έχει απουσιάσει επίσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και αν προλάβει το ματς, στο ξεκίνημα του θα είναι στο πάγκο. Αποτελεί πάντως άλλη μια λύση για το κόουτς, ακόμα κι αν δεν είναι βασικός.

Βέβαιος απών ο Ρενάτο Μαργκάσα, που χρειάζεται χρόνο.