Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με αυτούς πάει στο Παραλίμνι

Με αυτούς πάει στο Παραλίμνι

ag24-omonoia-aris (56)


Στο Παραλίμνι για να αντιμετωπίσει την ΕΝΠ πάει η ομάδα μας, έχοντας στόχο να επιστρέψει με το τρίποντο στις αποσκευές της. Οι αρκετές απουσίες παικτών λόγω τραυματισμού προβληματίζουν τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, όμως κατέστρωσε τα πλάνα του για το αυριανό παιχνίδι με τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους: Κωνσταντίνο Παναγή, Αντώνη Γιωργαλλίδη, Λαουρέντιου Μπρανέσκου, Καρλίτος, Μάριο Δημητρίου, Αντρέα Παναγιώτου, Καρίμ Χαφέζ, Ιβάν Ρούνιε, Ρομαρίκ, Μάριν Όρσουλιτς, Αναστάσιο Καντούτση, Ρενάτο Μαργκάσα, Γεράσιμο Φυλακτού, Γιώργο Οικονομίδη, Φαϊσέλ Κάσμι, Μπεμπέ, Ζίγκι Μπαντιμπάνγκα, Άντραζ Κιρμ, Κριστοβάο Ράμος, Βίνσεντ Εζέ, Ονησίφορο Ρουσιά και Κίλιαν Σέρινταν.

Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν οι Σκέμπρι, Χριστοφή, Ασσίς και Φλορέσκου. Ο αρχηγός ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο βδομάδες. Συμπεριλήφθηκε στους 22 που πάνε στο Παραλίμνι ο Κασμί, που είχε ταλαιπωρηθεί με ίωση μέσα στην εβδομάδα και έχασε προπονήσεις. Μέσα και ο Ρενάτο, όπως και πριν μια εβδομάδα, όπου δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, όμως αύριο ίσως αγωνιστεί έστω και ως αλλαγή.