
Από τη κερκίδα είδε το χθεσινό παιχνίδι ο Αντρέ Σκέμπρι, αφού ως γνωστόν ήταν τιμωρημένος λόγω κίτρινων καρτών. Ο Μαλτέζος επιστρέφει τη Τετάρτη και εικάζουμε πως θα μπει αμέσως εντεκάδα για να ηγηθεί της πράσινης επίθεσης. Η ομάδα μας πρέπει να πάρει γερό προβάδισμα πρόκρισης διατηρώντας λευκή την εστία της και σκοράροντας μπροστά και ο Αντρέ είναι προφανώς απαραίτητος.
Τη στιγμή που ο Σκέμπρι επιστρέφει, δύο ποδοσφαιριστές αποχώρησαν αναγκαστικά στο παιχνίδι του Παφιακού και είναι αμφίβολοι για το ματς του κυπέλλου. Ο λόγος για τους Ονησίφορο Ρουσιά και Καρλίτος Σοάρες. Πιο σοβαρή είναι η περίπτωση του Παραλιμνίτη επιθετικού, αλλά περισσότερα και για τους 2 θα γνωρίζουμε αφού περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Όσον αφορά το Νούνο Ασσίς που δέχθηκε χθες την 6η του κίτρινη, δικαιούται να παίξει κανονικά στο κύπελλο τη Τετάρτη και θα εκτίσει τη ποινή του στο πρωτάθλημα το Σάββατο κόντρα στην ΑΕΚ.


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-238x178.jpg)





![Χένινγκ Μπεργκ: «Θέλουμε να προχωρήσουμε την Ευρώπη και να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα» [Δηλώσεις Φώτη Κίτσου]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-Diaskepsi-Berg-Kitsos-11-238x178.jpg)
![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-100x75.jpg)
