Home TOP NEWS Μίλησε για ΕΝΠ, τραυματίες και ανανεώσεις

Μίλησε για ΕΝΠ, τραυματίες και ανανεώσεις

Μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο, ο Ανδρέας Δημητρίου αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην ΕΝΠ, τα προβλήματα τραυματισμού που υπάρχουν στην ομάδα μας, αλλά και για τις ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές που λήγει το συμβόλαιο τους.


Για το παιχνίδι με την ΕΝΠ ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδα μας τόνισε: «Να έχουμε την ουσία, να πάμε στην έδρα του αντιπάλου και να κερδίσουμε για να επιστρέψουμε με τους τρεις βαθμούς. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως είναι ξεκάθαρο ότι το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το πως θα παρουσιαστεί η ΟΜΟΝΟΙΑ».

Τα νέα από το ιατρικό δελτίο: «Ο Φλορέσκου χάνει τα παιχνίδια με ΕΝΠ και ΑΕΛ. Εκτός θα είναι και οι Σκέμπρι-Χριστοφή. Ο Ρενάτο νιώθει καλύτερα και θα αξιολογηθεί η κατάσταση του από το ιατρικό επιτελείο, που θα αποφασίσει εάν μπορεί να αγωνιστεί ή αν θα προτιμηθεί να πάρει ακόμη λίγες ημέρες για να είναι απολύτως καλά. Τέλος της εβδομάδας θα γνωρίζουμε».

Για ανανεώσεις:
-Σκέμπρι:
«Γίνεται προσπάθεια να παραμείνει. Οι δύο πλευρές βρίσκονται στο στάδιο διαπραγμάτευσης. Δεν έχει προκύψει ακόμη συμφωνία».
-Μπρανέσκου: «Η ομάδα έχει εκφράσει στον παίκτη τη θέληση της να τον διατηρήσει στο ρόστερ και για την επόμενη χρονιά. Βρισκόμαστε σε αυτό το στάδιο. Ανήκει στη Γιουβέντους και θα δούμε πως θα εξελιχθεί το ζήτημα».
-Ασσίς: «Δεν γνωρίζω εάν ο Νούνο έχει πάρει την απόφαση ακόμη (να κρεμάσει τα παπούτσια), όμως εάν συνεχίσει είναι δεδομένο ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ τον θέλει και θα ήταν ότι καλύτερο να συνεχιστεί η συνεργασία μας. Είναι μια απόφαση που θα την πάρει ο ίδιος. Πάντα ζυγίζει όλα τα δεδομένα και παίρνει αποφάσεις μετά από ώριμες σκέψεις. Είναι πάνω του η μπάλα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι εκεί και τον θέλει, αυτός θα αποφασίσει».