Home TOP NEWS Μιλόγεβιτς: “Να διορθωθούμε κι άλλο”

Μιλόγεβιτς: “Να διορθωθούμε κι άλλο”

AG25-enp-omonoia (2)


Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ήταν ευχαριστημένος με το διπλό της ομάδας του και τόνισε πως οι παίκτες του έχουν μεγάλες προοπτικές για να γίνουν καλύτεροι. Ο Σέρβος έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του.

Μιλόγεβιτς: Καλησπέρα σε όλους σας. Πριν το παιχνίδι θέλαμε τη νίκη. Ακόμα μια φορά είχαμε τραυματισμό της τελευταίας στιγμής, χάσαμε το Ράμος. Ακόμα μια φορά επίσης είχαμε πολλές απουσίες. Πιστεύω σε όλους τους παίκτες και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από αυτό που είδα. Πρέπει να πω πως το Παραλίμνι έδειξε πολύ άγχος και θέλαμε να το εκμεταλλευτούμε. Δεν είναι σε καλή θέση και σαν παίκτης και προπονητής ξέρω πόσο δύσκολο είναι να μην έχεις αύριο. Αυτά που σχεδιάσαμε, μπορώ να πω πως τα κάναμε σε γενικές γραμμές. Σίγουρα προοδεύσαμε πολλά και χρειάζεται χρόνος να διορθωθούμε κι άλλο. Το Παραλίμνι είναι άλλη ομάδα με το Μπούντιμιρ και σίγουρα τους έλειψε πολύ, όπως και ο Βούκσεβιτς. Έχουνε και αυτοί ελλείψεις σημαντικών παικτών και αυτό μας διευκόλυνε.Εύχομαι στο Παραλίμνι ότι καλύτερο. Η νίκη ήταν δίκαιη και καθαρή. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, περιμένουμε και τους υπόλοιπους να επιστρέψουν. Έχουμε πολλά παιχνίδια, θα δουλέψουμε και θα δούμε.

Ρόνι Βαν Γιενέουγκτεν: Είναι μία απογοητευτική ημέρα για την Ένωση. Το τρίτο γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σκότωσε τα όνειρα μας. Μπήκαμε με απαιτήσεις αλλά δεν τα καταφέραμε. Οι τρεις πόντοι που χάσαμε από μία δυνατή ομάδα δεν είναι ο λόγος που είμαστε εδώ. Πρέπει να σταθούμε στα πόδια μας και να δούμε εάν έχουμε πιθανότητες στο ματς με Ανόρθωση. Καλή τύχη στην ΟΜΟΝΟΙΑ.