Home TOP NEWS Μιλόγεβιτς: “Πρέπει να λύσουμε αυτό το πρόβλημα – Ήτανε χάος”

Μιλόγεβιτς: “Πρέπει να λύσουμε αυτό το πρόβλημα – Ήτανε χάος”

ag24-omonoia-aris-Vladan-Milojevic (131)


Με τους παίκτες του που έκαναν το τραγικό λάθος στην άμυνα, τα είχε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη διάσκεψη τύπου του αγώνα. Ο Σέρβος τεχνικός χαρακτήρισε “χάος” το παιχνίδι της ομάδας μετά το 70′.

Μιλόγεβιτς: – Λίγο πολύ ο συνάδελφος έχει αναλύσει το παιχνίδι. Είχε δύο κομμάτια το ματς, το πρώτο ξέραμε πως ο Άρης είναι επικίνδυνη ομάδα και στα τελευταία παιχνίδια ήταν στο ίδιο επίπεδο με όλες τις ομάδες. Τα πράγματα πήγαν καλά, πιέζαμε, πετύχαμε δυο καλά γκολ και πήγαμε στα αποδυτήρια με 2-0. Από κει και πέρα, και ο Άρης έκανε κάποιες αλλαγές, αλλά εκεί που ελέγχαμε το παιχνίδι, ακόμα μια φορά δεχθήκαμε γκολ που ούτε γω καταλαβαίνω πως. Έλλειψη επικοινωνίας, έλλειψη αποφασιστικότητας; Από κει και πέρα είμαστε ένα χάος. Σίγουρα η ψυχολογία θα πέσει μετά από ένα τόσο τραγικό λάθος, το παιχνίδι θα γίνει πάνω κάτω και θα κινδυνέψεις. Το μυαλό μας ήταν να μην δεχθούμε 2ο γκολ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και το συνάδελφο, ξέρω πως είναι μεγάλο κεφάλαιο για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Του εύχομαι να κάνει πολλά χρόνια καριέρα. Δεν κινδυνέψαμε καθόλου μέχρι να φάμε γκολ, αυτά είναι πράγματα που δεν πρέπει να δεχόμαστε. Πρέπει να λύσουμε και αυτό το πρόβλημα. Καλή συνέχεια στον Άρη, εμείς έχουμε δύσκολο παιχνίδι από βδομάδας.

Καϊάφας: – Παρά τη κούραση που είχαμε με τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια, δουλέψαμε αυτές τις ημέρες που είχαμε. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα δεν διεκδικήσαμε τίποτα το πρώτο ημίχρονο, περιμέναμε την ΟΜΟΝΟΙΑ πεισμωμένη και δυνατή. Δεν είμαστε καλοί στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν μπροστά. Στο δεύτερο είμαστε καλύτεροι, πετύχαμε ένα γκολ, δεν τα καταφέραμε. Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ.