Home TOP NEWS Μιλόγεβιτς: «Σημασία ότι έπαιξαν νέα παιδιά»

Μιλόγεβιτς: «Σημασία ότι έπαιξαν νέα παιδιά»

kyp3-pafos-omonoia-2 (23)


Στόχο να δώσει περισσότερο χρόνο στα νέα παιδιά που έπαιξαν σήμερα για πρώτη φορά έχει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς που δήλωσε ευχαριστημένος από την απόδοση τους.

Μιλόγεβιτς: – Μπορώ να μιλήσω και για τα δυο παιχνίδια, πήραμε τη πρόκριση στη Λευκωσία. Θέλαμε με σοβαρότητα να παίξουμε και το δεύτερο παιχνίδι. Αυτό που έχει σημασία είναι πως παίξανε καινούρια παιδιά από τα οποία είμαι ευχαριστημένος. Ήθελα να τους δώσω χρόνο, δείχνουν πολλά στοιχεία στη προπόνηση. Παίζαμε με μία ομάδα, που δεν έβαλε όλους τους βασικούς, όπως και μεις και έγινε ένα ωραίο παιχνίδι. Αυτό που με ευχαριστεί είναι πως είχαμε σοβαρότητα και αυτά που συζητήσαμε πριν το παιχνίδι. Ο συνάδελφος κάνει πολύ καλή δουλειά, η Πάφος δεν έχει μεγάλο ρόστερ και αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι. Μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύουν και παίζουν. Παίξαμε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τρία παιχνίδια και τους ξέρουμε καλά. Κάθε καλύτερο στη Πάφο, μπράβο στους παίκτες μου. Δεν έχουμε περιθώρια, έχουμε δύσκολο ματς το Σάββατο. Θα δούμε και τους παίκτες που ήταν εκτός και θέλουμε να παρουσιαστούμε πιο καλοί.

Μακρίδης: – Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ και στο συνάδελφο. Δίκαια πέρασε στα ημιτελικά. Η πρόκριση κρίθηκε από το πρώτο παιχνίδι. Για μας λόγω του ότι δεν έχουμε μεγάλο ρόστερ και ζούμε και αναπνέουμε για παραμονή, δεν μπορούσαμε να ρισκάρουμε έτσι χρησιμοποιήσαμε πολλούς νεαρούς. Ο αντίπαλος ήταν σοβαρός, αλλά είμαι ικανοποιημένος με τους νεαρούς. Το μυαλό μας είναι στο πρωτάθλημα και στο επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Κάθε επιτυχία στο συνάδελφο και στην ΟΜΟΝΟΙΑ να πάει όσο καλύτερα γίνεται σε κύπελλο και πρωτάθλημα.