Home TOP NEWS Μην τους συζητάτε, ελέγξτε τους!

Μην τους συζητάτε, ελέγξτε τους!

ag10-omonoia-apoel-a-ref (102)


Από το πρώτο δευτερόλεπτο που τελείωσε το παιχνίδι με την ΑΕΚ, σχεδόν όλοι οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μέχρι και μέλη του συμβουλίου, συζητάνε το ίδιο πράγμα: “μας σφύριξαν έτσι με την ΑΕΚ, γιατί βολεύει το Αποέλ. Και στο αιώνιο θα μας σφάξουν.” Δεν μας ευνόησε ο Αναστασίου στο ντέρμπι, όμως σφύριξε τις δύσκολες φάσεις, ορθά, υπέρ μας. Η αλήθεια δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια και πολύς κόσμος προβληματίζεται. Αντί να συζητάμε όμως τι θα μας κάνουν οι διαιτητές το Σάββατο, καλύτερα είναι να τους ελέγξουμε.

Μέχρι το αιώνιο υπάρχουν 6 μέρες. Τα παρασκήνια θα είναι έντονα, μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία. Ότι σε πολύ μεγάλο βαθμό τα ελέγχουν, είναι επίσης αλήθεια. Πέρσι για παράδειγμα τη τελευταία φορά που παίξαμε εναντίων τους η ΟΜΟΝΟΙΑΣ ζήτησε “όχι τον Αντώνη Χριστοδούλου”. Το Αποέλ επέμενε “Αντώνη Χριστοδούλου”. Η συνέχεια γνωστή. Γενικώς σπάνια μας παίζουν 50-50 εναντίων τους, αλλά αντί να κλαίμε τη μοίρα μας προκαταβολικά προκαταβολικά, ας κάνουμε ότι μπορούμε να προστατευτούμε. Ας ξεκινήσει η διοίκηση παραστάσεις άμεσα κι αν δει ότι υπάρχουν βρωμιές στο παρασκήνιο, να τις δημοσιοποιήσει. Ας ελέγξει και τους (πολύ συγκεκριμένους) δημοσιογράφους φερέφωνα τους που θα προπαγανδίσουν όλη τη βδομάδα. Ας μιλήσουμε ανοικτά μια φορά για διαιτησία, πριν μας κάνουν ότι μας κάνουν.

Το βέβαιο είναι πως απαγορεύεται η ομάδα να πάει στο ντέρμπι και να έχει στο μυαλό της πως θα μας αδικήσουν. Απαγορεύεται να βρίσκουμε εκ των προτέρων άλλοθι στον εαυτό μας για τυχόν αποτυχία. Το ντέρμπι επιβάλλεται να το κερδίσουμε και με αυτή τη νοοτροπία πρέπει να πάει ο Μιλόγεβιτς με τους παίκτες του στο ματς. Για όλα τα άλλα, η διοίκηση είναι που πρέπει να φροντίσει.