Home TOP NEWS “Μου δίνει αυτοπεποίθηση να συνεχίσω”

“Μου δίνει αυτοπεποίθηση να συνεχίσω”


Ο Βίνσεντ Εζέ ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές μετά τη νίκη επί του Άρη.

-Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που ξεκινήσαμε. Δεν παίξαμε καθόλου καλά στο τελευταίο ματς και ο κόσμος μας δίκαια είχε παράπονα. Παίξαμε καλά, είχαμε λίγο πίεση στο τέλος αλλά γενικά είμαστε καλοί. Νομίζω με τον ίδιο τρόπο που προσεγγίσαμε το σημερινό ματς, πρέπει να προσεγγίσουμε και το επόμενο. Το Παραλίμνι παλεύει για να μην πέσει αλλά θέλουμε κι εμείς τους βαθμούς. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα κερδίσουμε. Να πάμε στο Παραλίμνι και να πάρουμε τους 3 βαθμούς.

Για τον ίδιο:

-Είμαι χαρούμενος που παίζω, γιατί 6-7 μήνες δεν έπαιζα καλά. Το τελευταίο ματς με τη Πάφο πέτυχα και ένα γκολ, σήμερα έπαιξα 75 λεπτά και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση να συνεχίσω.

Για το ντέρμπι με το Αποέλ και το τι ακολούθησε:

-Ποδόσφαιρο είναι. Κόντρα στο Αποέλ δεν είμαστε ούτε μεις χαρούμενοι που χάσαμε. Κάθε εβδομάδα στόχος είναι να κερδίζουμε, εμείς χάσαμε. Μιλήσαμε αρκετά μεταξύ μας, για να έχουμε ψυχολογία για τα επόμενα ματς. Πήραμε τη νίκη με τη Πάφο, κερδίσαμε και σήμερα. Νομίζω βελτιωνόμαστε, η αντίδραση του κόσμου που θύμωσε μαζί μας είναι φυσιολογική, αλλά ελπίζουμε να μείνουν κοντά μας.