Home TOP NEWS “Να αποφεύγουμε λάθη που δημιουργούν επιπλέον άγχος και πίεση”

“Να αποφεύγουμε λάθη που δημιουργούν επιπλέον άγχος και πίεση”

bandicam 2016-02-20 20-21-59-864


Ο Ανδρέας Δημητρίου μίλησε για τον αγώνα στο post game της PrimeTel ενώ ρωτήθηκε και για το Νούνο Ασσίς.

Για το ματς:

-Η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλή, είχε ουσία και δυο γκολ και το δοκάρι με το Σέρινταν. Δεν απειλήθηκε καθόλου και σε έκανε να πιστέψεις ότι ήταν εύκολο το απόγευμα. Μέχρι τη φάση που μειώθηκε το σκορ δεν απειληθήκαμε καθόλου, έγινε η φάση που περιέγραψε ο προπονητής, βάλαμε γκολ μόνοι μας. Μέχρι το τέλος είχαμε έννοια ότι θα έρθει η ισοφάριση. Δεν απειληθήκαμε, όμως όταν είναι ένα γκολ διαφορά μπορεί να γίνει το κακό. Η νίκη είναι σημαντική, η ομάδα την είχε ανάγκη. Από κει και πέρα, όπως είχαμε πει πριν το παιχνίδι, θέλαμε τρεις νίκες ως το τέλος. Το επόμενο ματς είναι κόντρα σε μια ομάδα που παίζει το τελευταίο της χαρτί για παραμονή και θα είναι δύσκολο. Είναι και για μας μια ευκαιρία να συνεχίσουμε τη προσπάθεια να μπούμε στα πλέι οφ με καλές προοπτικές.

Για το Νούνο:

-Ποτέ μη λες ποτέ με το Νούνο, η μπάλα είναι πάνω του και αν θέλει να συνεχίσει θα μείνει. Όπως νιώθει ο ίδιος και αυτός θα αποφασίσει τι θέλει να κάνει στη ζωή του. Είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Για τη συνέχεια:

-Υπάρχουν πολλά παιχνίδια, 10 στα πλέι οφ συν άλλα δύο. Το θέμα είναι εμείς να είμαστε σωστοί, να παίρνουμε τις νίκες και είμαστε ακόμα σε θέση να ορίσουμε τη μοίρα μας όσον αφορά τη κατάταξη στη βαθμολογία. Φτάνει να είμαστε δυνατοί και να σταθεροποιηθούμε σε ψηλά επίπεδα. Σε κάποια ματς δείξαμε καλό πρόσωπο, σε άλλα άσχημο. Το κλειδί είναι να σταθεροποιηθούμε στα ψηλά και όπως είπε ο κόουτς να αποφεύγουμε λάθη που δημιουργούν επιπλέον άγχος και πίεση.