Home TOP NEWS Νέα ανακοίνωση Διοικητικού Συμβουλίου

Νέα ανακοίνωση Διοικητικού Συμβουλίου

anakoinosi-logo


Νέα Ανακοίνωση εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, απευθύνεται ξανά στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, προκειμένου να αποκαταστήσει την αλήθεια σε σχέση με γεγονότα που διαδραματίζονται τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και για να καταδείξει τη δράση και τις πραγματικές προθέσεις αυτής της γνωστής ομάδας ατόμων, που οργανωμένα και προσχεδιασμένα προχωρεί σε ενέργειες, που κύριο στόχο έχουν να οδηγήσουν σε αποτυχία, κάθε προσπάθεια για οικονομική ανάκαμψη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Πρώτα, παραθέτουμε τα ακόλουθα ερωτήματα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Πώς προέκυψε η αναγκαιότητα για τη δημιουργία του σχηματισμού των πρώην προέδρων του Σωματείου μας;

Ποια γεγονότα οδήγησαν στην παραίτηση του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου;

Ποια εποχή συνέβησαν αυτά τα γεγονότα;

Ποια είναι η ομοιότητα με τα γεγονότα που διαδραματίζονται σήμερα;

Τον Ιανουάριο του 2014, η γνωστή ομάδα ατόμων προπηλάκισε και εξύβρισε τον πρώην πρόεδρο του Σωματείου, Στέλιο Μυλωνά, καθώς και μέλη του τότε Διοικητικού Συμβουλίου. Επιπλέον, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, είχαν διαδραματιστεί παρόμοια περιστατικά, με τους ίδιους δράστες.

Τελικά, ο κ. Στέλιος Μυλωνάς αναγκάζεται να παραιτηθεί, με αποτέλεσμα το Σωματείο να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές και στις αρχές Μαρτίου 2014, εκλέχθηκε στην ηγεσία ο συνδυασμός των πρώην προέδρων.

Κρατείστε τις ημερομηνίες.

Τον Ιανουάριο προπηλακίστηκε ο πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, το Σωματείο οδηγήθηκε σε πρόωρες εκλογές και αρχές Μαρτίου προέκυψε νέα Διοίκηση.

Τι μεγάλο σκόπελο είχε να αντιμετωπίσει εκείνη την περίοδο το Σωματείο μας;

Τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ για τον Μάρτιο του 2014.

Δύο χρόνια αργότερα, τι συμβαίνει;

Η ίδια ομάδα ατόμων, προπηλακίζει τον πρόεδρο του Σωματείου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Τους υβρίζει χυδαία και επιχειρεί να τους εξαναγκάσει σε παραίτηση. Είχαν προηγηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και άλλα παρόμοια περιστατικά.

Η χρονική συγκυρία, δημιουργεί εύλογα ερωτήματα ως προς τις πραγματικές προθέσεις αυτής της ομάδας ατόμων. Τα ίδια γεγονότα, με τους ίδιους δράστες, συμβαίνουν και πάλι λίγες μέρες πριν από τα πιο κρίσιμα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ. Αυτήν τη φορά για τον Μάρτιο του 2016.

Είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι προπηλακισμοί, οι ύβρεις και η προσπάθεια εξαναγκασμού σε παραίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου, από την ίδια ομάδα ατόμων, συμβαίνουν σε χρονική περίοδο που απέχει μόλις μερικές ημέρες πριν από καθοριστικούς, για την ύπαρξη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, οικονομικούς ελέγχους της ΟΥΕΦΑ;

Παρά τις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες που είχε να διαχειριστεί το Διοικητικό Συμβούλιο, τον Μάρτιο του 2014, κατάφερε να περάσει με επιτυχία τον οικονομικό έλεγχο, έχοντας την μεγάλη βοήθεια τεχνικής ηγεσίας, ποδοσφαιριστών, φίλων του Σωματείου, όπως ασφαλώς και του μεγάλου κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Με τους πιο πάνω συμμάχους, το Διοικητικό Συμβούλιο οδήγησε το Σωματείο σε επιτυχή κατάληξη, σε όλους τους οικονομικούς ελέγχους της ΚΟΠ και της ΟΥΕΦΑ. Επιπλέον, πέτυχε και την οικονομική σταθερότητα, όσο αφορά τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού Τμήματος.

Τον Μάρτιο του 2014, το Διοικητικό Συμβούλιο είχε υποσχεθεί στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την εφαρμογή ενός τριετούς στρατηγικού πλάνου, η επιτυχή κατάληξη του οποίου θα επέτρεπε στην ομάδα μας να οριοθετήσει ξανά στόχους για κατακτήσεις τίτλων.

Από την πρώτη στιγμή, το Διοικητικό Συμβούλιο μίλησε για τρία χρόνια δύσκολα. Επειδή, ακριβώς, οι συνθήκες που είχε να διαχειριστεί, ήταν εξαιρετικά δύσκολες. Το τεράστιο χρέος που υπήρχε, όταν το Διοικητικό Συμβούλιο αναλάμβανε τις τύχες της ομάδας, αναπόφευκτα θα είχε αρνητικό αντίκτυπο και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Τώρα, μετά από δύο χρόνια σκληρής δουλειάς από όλη την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έχουν δημιουργηθεί καλύτερες προϋποθέσεις στο Σωματείο μας.

Ωστόσο, αυτή η γνωστή ομάδα ατόμων, επεμβαίνει ξανά στον τρόπο διοίκησης και επιχειρεί να γκρεμίσει όσα με τόσο κόπο κτίσαμε και κτίζουμε, όλοι οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ μαζί.

Και επαναλαμβάνουμε τη συγκυρία.

Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2014 και Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2016. Λίγο πριν τα πιο κρίσιμα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ. Λίγο πριν τις πιο κρίσιμες εξετάσεις για την ύπαρξη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Πώς είναι δυνατόν ένας γνήσιος ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ, που νοιάζεται για το καλό της ομάδας του, να προκαλεί προβλήματα και να επιχειρεί να επιβάλει παραίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου, μία τέτοια περίοδο;

Δεν μπορεί να γίνει ανεκτή η τρομοκρατία που προσπαθεί να σπείρει αυτή η ομάδα ατόμων, που ηγείται της Θύρας 9 και δυστυχώς την χρησιμοποιεί, όπως χρησιμοποιεί και την αγνή αγάπη νεαρών ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ για την ομάδα τους, προκειμένου να εξυπηρετήσει δικούς της σκοπούς.

Κανένα πρόβλημα με τη Θύρα 9 δεν έχει ούτε ο πρόεδρος του Σωματείου, ούτε το Διοικητικό Συμβούλιο. Ούτε ύβρισε ποτέ χυδαία, ούτε προπηλάκισε κανένα. Ούτε καμία κόντρα υπάρχει. Αυτό το ξεκαθαρίζουμε.

Το πρόβλημα εντοπίζεται σε αυτούς τους λίγους, που θέλουν να μετατρέψουν τη Θύρα 9, από ένα κομμάτι της οικογένειας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σε μία τρομοκρατική οργάνωση.

Σε αυτούς τους λίγους, που με τις ενέργειές τους στους αθλητικούς χώρους, τα τελευταία δύο χρόνια, έχουν αναγκάσει την ΟΜΟΝΟΙΑ να πληρώσει σε πρόστιμα, πέραν των 400.000 ευρώ.

Σε αυτούς τους λίγους, που συχνά χρησιμοποιούν την τρομοκρατία για να επιτύχουν τον σκοπό τους, όπως πρόσφατα έκαναν με τους Συνδέσμους Φιλάθλων, προκειμένου να μην πωλήσουν εισιτήρια του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Σε αυτούς τους λίγους, που αρνήθηκαν να συνεργαστούν με το Διοικητικό Συμβούλιο και να βοηθήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ, από τις πρώτες συναντήσεις που έγιναν, αμέσως μετά τις εκλογές του Μαρτίου του 2014.

Το Διοικητικό Συμβούλιο επέδειξε αρκετή υπομονή στις ενέργειες αυτών των ατόμων.

Ωστόσο, τα πράγματα έχουν οδηγηθεί σε επικίνδυνα για την ΟΜΟΝΟΙΑ μονοπάτια.

Η λήψη μέτρων ήταν κάτι περισσότερο από επιβεβλημένη.

Δυστυχώς, το Διοικητικό Συμβούλιο αναγκάστηκε να λάβει αποφάσεις, που ποτέ δεν πίστευε ότι θα λάμβανε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκε δημοκρατικά, από τη Γενική Συνέλευση του Σωματείου, μετά από μία αρθρόα προσέλευση των μελών και μία καθ΄ όλα δημοκρατική εκλογική διαδικασία.

Έχει χρέος απέναντι στα μέλη και στους χιλιάδες αγνούς φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που το εξουσιοδότησαν να χειριστεί τις τύχες του Σωματείου σε μία δύσκολη περίοδο, που ήταν ορατή η οικονομική κατάρρευση, να προστατεύσει το Σωματείο από οποιεσδήποτε επιβουλές και ενέργειες, που θα το οδηγήσουν σε χειρότερες οικονομικές καταστάσεις και κατ΄ επέκταση σε οικονομική κατάρρευση.

ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ / ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΑ,

Αυτή είναι η στιγμή που θα πρέπει να δεις την αλήθεια στα μάτια.

Αυτή είναι η στιγμή που η λογική σου, θα πρέπει να επικρατήσει της στεναχώριας από κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Αυτή είναι η στιγμή που επιβάλλεται να διατηρήσεις το μυαλό σου καθαρό και να μην σταματήσεις δευτερόλεπτο να σκέφτεσαι το καλό της ομάδας σου.

Απέρριψε δυναμικά κάθε τρομοκρατική ενέργεια αυτής της ομάδας ατόμων.

Απομόνωσέ τους για να βοηθήσεις την ΟΜΟΝΟΙΑ, μέσα σε αυτές τις πολύ δύσκολες καταστάσεις, για να τραβήξει με επιτυχία τον δρόμο της!