
Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει την Πάφο αύριο στις 17:00 στο ΓΣΠ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και τον αγώνα θα διευθύνει ο Γιώργος Νικολάου. Οι Μιχάλης Σωτήρίου και Χρίστος Ε. Χρίστου συμπληρώνουν την τριάδα. Τέταρτος ορίστηκε ο Νικόλας Νεοκλέους, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Λοϊζος Λοϊζου.
Αναλυτικά:
Διαιτητής: Γιώργος Νικολάου
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Μιχάλης Σωτηρίου
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χρίστος Ε. Χρίστου
4ος Διαιτητής: Νικόλας Νεοκλέους
Παρατηρητής διαιτησίας: Λοϊζος Λοϊζου


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-238x178.jpg)





![Χένινγκ Μπεργκ: «Θέλουμε να προχωρήσουμε την Ευρώπη και να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα» [Δηλώσεις Φώτη Κίτσου]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-Diaskepsi-Berg-Kitsos-11-238x178.jpg)
![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-100x75.jpg)
