Home TOP NEWS Ο στόχος πλέον είναι ξεκάθαρος

Ο στόχος πλέον είναι ξεκάθαρος

ag25-enp-omonoia-d (13)


Δεν είναι μυστικό, πριν κάποιες εβδομάδες φαινόταν πως μέσω του πρωταθλήματος, είχαμε ελάχιστες πιθανότητες να βγούμε Ευρώπη. Η απόσταση από την προνομιούχα 3η θέση ήταν στους 9 βαθμούς, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έπειθε και οι ομάδες που κυνηγούσαμε ήταν σαφώς πιο σταθερές. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν όμως σταθερές και η κατακόρυφη πτώση στην απόδοση άλλων ομάδων, αλλά και 2 συνεχόμενες δικές μας νίκες, έφεραν την ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο -3 από τη τρίτη θέση.

Πλέον ο στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα είναι ξεκάθαρος. Τρίτη θέση και “κλείδωμα” της Ευρώπης μέσω αυτού του θεσμού. Προφανώς θέλουμε και το κύπελλο, είναι τίτλος και μας λείπει εδώ και κάποια χρόνια. Δεν πρέπει όμως η έξοδος στην Ευρώπη να εξαρτάται αποκλειστικά από την ικανότητα μας να κατακτήσουμε το κύπελλο ή όχι. Από τη στιγμή που πλέον η 3η θέση είναι μέσα στα όρια των δυνατοτήτων μας, πρέπει να κατακτηθεί πάση θυσία.

Για να γίνει αυτό πάντως, πρέπει να είμαστε καλοί σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Μπαίνουμε στο τελευταίο στάδιο του πρωταθλήματος, οι απώλειες δεν συγχωρούνται και οι βαθμοί δεν επιτρέπονται. Για την ώρα εκμεταλλευτήκαμε κυρίως τη πτώση των άλλων, πρέπει να εκμεταλλευτούμε και ένα δικό μας ξέσπασμα.