Home TOP NEWS Όταν ο Βασίλης κρατούσε κατηγορία την Ένωση

Όταν ο Βασίλης κρατούσε κατηγορία την Ένωση

vas


Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου δίνει αύριο αγώνα παραμονής. Αν χάσει, τα πράγματα για εκείνη γίνονται πολύ δύσκολα και μάλλον λέει αντίο στη κατηγορία. Αν κερδίσει, παίρνει το φιλί της ζωής και θα κτυπήσει μέχρι την υστάτη την παραμονή της στους μεγάλους. Σε παρόμοια κατάσταση βρέθηκε και στο παρελθόν η Ένωση και η τελευταία, τη περίοδο 2011-12 έχει άμεση σχέση με το αυριανό παιχνίδι.

Η σχέση αυτή είναι ο Βασίλης Δημητρίου. Ο διαιτητής του αυριανού αγώνα, κλήθηκε το 2011-12 να διαιτητεύσει το Ένωση-Άρης 3 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος σε ένα ματς ο θάνατος σου η ζωή μου. Μάλιστα ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής, αφού έδωσε λανθασμένα πέναλτι υπέρ της Ένωσης στο 10′, αποβάλλοντας μάλιστα λανθασμένα τον Βασιλείου του Άρη. Η Ένωση ευστόχησε και με εκείνο το γκολ, κέρδισε 1-0 και έμεινε στη κατηγορία με τον Άρη να έχει κι άλλα πολλά παράπονα.

Ο ορισμός του κ. Δημητρίου έρχεται λίγες μέρες μόνο μετά τις φωνές της Ένωσης για τη διαιτησία σε προηγούμενα ματς. Πέρσι ο διεθνής ρεφ, ήταν ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών, αφού με διαιτησία σκάνδαλο κόντρα στην ΑΕΚ στα πλέι οφ, φρόντισε να τελειώσει τον Απόλλωνα από την υπόθεση τίτλος, ο οποίος πήρε πορεία προς τον Αρχάγγελο. Γνωστός λοιπόν για τις ειδικές αποστολές ο Βασίλης και ελπίζουμε πως αύριο θα μπει στο γήπεδο για να παίξει 50-50.