Home TOP NEWS Ότι γίνει θα είναι μετά τα κριτήρια

Ότι γίνει θα είναι μετά τα κριτήρια

anakoinwsi-fieasta-kosmos


Εδώ και κάποιες μέρες, έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες/πληροφορίες για ενδιαφερόμενους να μπουν στο διοικητικό συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Όσο πλησιάζει η ημερομηνία που έχει οριστεί, αυτές θα εντείνονται και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Είναι αλήθεια άλλωστε, ότι ενδιαφερόμενοι από διάφορες προελεύσεις, ξεκίνησαν διεργασίες για να διερευνήσουν το έδαφος, να ψάξουν συνεργάτες, να μελετήσουν γενικά τη κατάσταση.

Κάτι χειροπιαστό για την ώρα δεν υπάρχει πάντως, για αυτό καλό είναι να φιλτράρουμε τι λέμε και τι ακούμε. Δεν μας παίρνει άλλωστε να παρασυρθούμε και να κάνουμε όνειρα θερινής νυκτός. Τα βέβαια δεδομένα είναι πρώτον ότι ο εκατομμυριούχος που θα έρθει να ρίξει εκατομμύρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν υπάρχει και δεύτερον ότι ότι είναι να γίνει, επίσημα θα λεχθεί μετά τα κριτήρια Μαρτίου, που είναι κρίσιμα και σημαντικά. Είναι δε αυτά που άνοιξαν τη πόρτα για τους ενδιαφερόμενους.

Περνώντας τα κριτήρια του Μάρτη, σύμφωνα με τις πληροφορίες που ακούμε (γιατί άμεση πρόσβαση στα οικονομικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν έχουμε για να επιβεβαιώσουμε) ο σύλλογος θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά, αφού οι εναπομείναντες βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις θα έχουν μειωθεί κατά μεγάλο ποσοστό. Εκεί είναι στραμμένη η προσοχή του Δ.Σ. αυτή τη στιγμή, για αυτό ότι είναι να γίνει θα γίνει μετά τη 31η Μαρτίου.