Home TOP NEWS Πάφος πράξη δεύτερη

Πάφος πράξη δεύτερη

ag21-pafos-omonoia-c (32)


Στο πρωτάθλημα, ο επόμενος αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι κόντρα στην ΑΕΚ το επόμενο Σάββατο. Του συγκεκριμένου ντέρμπι όμως, προηγείται ο δεύτερος συνεχόμενος αγώνας κόντρα στην ομάδα της Πάφου, αυτή τη φορά για το θεσμό του κυπέλλου. Ένα παιχνίδι με πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά από εκείνο που είδαμε χθες μιας και το ουσιαστικό αποτέλεσμα θα κριθεί σε δυο ενενηντάλεπτα και όχι σε ένα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να φροντίσει να έχει και διαφορετικό νικητή.

Χθες η Πάφος κέρδισε δίκαια, όσο δύσκολο κι αν είναι να το αποδεχθούμε είναι η αλήθεια. Δεν είναι ότι έκρυβε τη μπάλα, αλλά εκμεταλλεύτηκε πλήρως την έλλειψη συγκέντρωσης και τα λάθη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πήρε εν τέλη ένα σημαντικό τρίποντο. Η ομάδα μας προβλημάτισε και έχει την ευκαιρία σε 3 μόλις μέρες να πάρει μίνι εκδίκηση και να θέσει βάσεις πρόκρισης στα ημιτελικά του κυπέλλου. Δεν διορθώνει τη ζημιά που έκανε με τη χθεσινή της κάκιστη απόδοση με ενδεχόμενη νίκη, αλλά τουλάχιστον δεν τινάζει στον αέρα και τα όποια όνειρα κάνει στο κύπελλο.

Ο Φεβρουάριος, όπως και ο Ιανουάριος, είναι ένας μήνας με πολλές υποχρεώσεις για την ομάδα μας. Στην πρώτη από αυτές, καλείται να επουλώσει κάπως τις πληγές που η ίδια δημιούργησε στη Πάφο, με πειστική εμφάνιση και νίκη επί της ίδιας ομάδας, αυτή τη φορά στο ΓΣΠ. Αν η χθεσινή απόδοση και ήττα δεν αποτελέσει το ισχυρότερο χαστούκι προς όλους όσους είναι στο οικοδόμημα, δεν θα μείνουν ούτε οι ήδη χαμηλοί για το μέγεθος μας στόχοι να κυνηγάμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν οφείλει να ανέβει και να κάνει τη Τετάρτη το πρώτο βήμα για την πρόκριση.